آشپزی

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین با طعمی فراموش نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک پنیر سن سباستین

امروز در سایت آموزشی سرگرمی روز، قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرهای اسپانیایی کیک پنیر سن سباستین آشنا کنیم. اینیه دسر خوشمزه' که ریشه در شهر زیبای سن سباستین دارد، با بافت نرم و طعم متمایز خود توانسته نظر دوستداران چیزکیک را به خود جلب کند. با ما همراه باشید تا مراحل آسان و عملی درست کردن این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه چیزکیک سن سباستین ابتدا پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، خامه صبحانه، شکر، آرد، نشاسته ذرت، آبلیمو و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و سپس در قالب می ریزیم و در فر می پزیم. بعد از پخت اجازه دهید چیزکیک در فر خنک شود و در آخر یک شب آن را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

عناصر اندازه ی
کرم رنگ 255 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 510 گرم
ارد 10 گرم
آب لیمو 5 گرم
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 170 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پنیر سن سباستین

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

ابتدا مطمئن شوید که همه مواد در دمای اتاق هستند. این به ترکیب بهتر مواد کمک می کند. پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، خامه صبحانه و تخم مرغ را باید چند ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید.

مرحله 2: فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 250 درجه سانتی گراد گرم کنید. این دمای بالا برای ایجاد بافت منحصر به فرد چیزکیک سن سباستین ضروری است.

مرحله 3: پنیر و شکر را مخلوط کنید

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست شود.

مرحله 4: تخم مرغ را اضافه کنید

تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله 5: مواد خشک را اضافه کنید

آرد، نشاسته ذرت و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید تا بافت چیزکیک نرم بماند.

مرحله 6: خامه و آب لیمو را اضافه کنید

خامه صبحانه و آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله 7: مخلوط را داخل قالب بریزید

مخلوط آماده شده را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید. قالب را به آرامی روی سطح کار چند ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شود.

مرحله هشتم: چیزکیک را بپزید

چیزکیک را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را به 100 درجه سانتیگراد کاهش دهید و اجازه دهید چیزکیک یک ساعت دیگر بپزد.

مرحله 9: چیزکیک را خنک کنید

بعد از پخت، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک 10 دقیقه دیگر در فر بماند، سپس در فر را باز کنید و اجازه دهید چیزکیک یک ساعت دیگر در دمای محیط خنک شود.

مرحله 10: چیزکیک را در یخچال قرار دهید

پس از خنک شدن کامل به دمای اتاق، چیزکیک را حداقل به مدت 4 ساعت یا بهتر است بگوییم در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود.

مرحله یازدهم: چیزکیک را سرو کنید

وقتی چیزکیک کاملا خنک شد و سفت شد، آماده سرو است. می توانید آن را به قطعات دلخواه برش دهید و با میوه تازه، سس شکلات یا خامه تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا