طرز تهیه چیز کیک سن سباستین +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک پنیر سن سباستین
کیک پنیر سن سباستین یکی از کیک های اسپانیایی خوشمزه و مجلل است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سن سباستین برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک سن سباستین |
|
یک تخم مرغ | 4 عدد |
پنیر ماسکارپونه | 600 گرم |
کرم رنگ | 400 گرم |
قند | 1 فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک پنیر سن سباستین
مرحله اول
برای تهیه کیک سن سباستین خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس پنیر ماسکارپونه را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی پنیر ماسکارپونه یکدست شد، خامه فرم گرفته را به کاسه اضافه کنید، سپس دوباره هم بزنید تا مخلوط شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود 30 ثانیه بزنید.
سطح سوم
سپس وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و کاسه را از بین می بریم تا تخم مرغ ها کاملا مخلوط شوند. حالا شکر را به کاسه اضافه کنید و دوباره به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید.
مرحله چهارم
وقتی ذرات شکر به طور کامل در مایه کیک حل شد، نشاسته ذرت را داخل الک بریزید، سپس آن را در کاسه الک کنید و با لیسک مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. سپس داخل قالب مناسبی را با کاغذ پخت بپوشانید.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس یک سیخ چوبی را در مایه کیک بچرخانید تا حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 45 دقیقه کاملا پخته شود.
مرحله ششم
بعد از این مدت در صورت لزوم گریل را روشن کنید سپس اجازه دهید کیک به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزد تا طلایی و زیبا شود. وقتی کیک طلایی شد فر را خاموش کنید و درب آن را نیمه باز بگذارید.
مرحله هفتم
سپس اجازه دهید کیک در فر بماند تا کاملا خنک شود. وقتی کیک کاملا سرد شد آن را از فر خارج کرده و به مدت 7-8 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را بیرون بیاورید و روی آن را با شکلات آب شده تزئین کنید. نوش جان.