آشپزی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چیزکیک لیمویی

چیزکیک لیمویی یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که از 3 لایه تشکیل شده و طعم و عطر فوق العاده ای دارد و طرز تهیه کیک پنیر لیمویی بسیار آسان است و از این کیک جذاب و شیک می توان برای پذیرایی و مهمانی استفاده کرد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه چیزکیک لیمویی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد مورد نیاز برای لایه پایه مقدار مواد
بیسکویت نیلوفر آبی 1 بسته
بیسکویت بورچاک 1 بسته
کره 100 گرم
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر مقدار مواد
پنیر کوارک یا لبنه 1 کیلوگرم
کرم رنگ 1 بسته معادل 200 گرم است
قند 1 فنجان
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
ارد 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 3 عدد
پوست لیمو رنده شده 1 قطعه
آب لیموی تازه نصف لیمو
وانیل شکر 2 پاکت
مواد لازم برای سس لیمو مقدار مواد
پوست لیمو رنده شده 1 عدد لیمو
اب 1 فنجان
آب لیموی تازه کافی
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه چیزکیک لیمویی

مرحله 1: بیسکویت ها را پودر کنید

ابتدا بیسکویت ها را با همزن یا آسیاب کاملا خرد کنید، در صورت در دسترس نبودن میکسر می توانید از رنده برای خرد کردن بیسکویت ها استفاده کنید، سپس پودر بیسکویت را در ظرفی بریزید، سپس مقداری کره در ظرفی بریزید.

مرحله 2: کره را آب کنید

تابه کره را در حمام آب روی بخار کتری گرم کنید تا کره ذوب شود و سپس آن را روی بیسکویت ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا کره جذب بیسکویت ها شود سپس کف قالب را با یک نوار کاغذ روغنی بپوشانید. بیسکویت ها را داخل آن بریزید.

مرحله 3: بیسکویت ها را در تابه صاف کنید

سپس با پشت قاشق سطح بیسکویت ها را صاف کنید و سپس با ظرفی مانند فنجان که ته آن صاف است روی بیسکویت ها را فشار دهید تا سفت و سفت شوند سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فریزر قرار دهید تا بیسکویت ها ترکیب شوند. کره خوبه

مرحله چهارم: لایه دوم مواد را با پنیر و خامه آماده کنید

سپس در این فاصله برای درست کردن لایه دوم، پنیر کوارک را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود، سپس خامه را در ظرف بریزید و با مواد مخلوط کنید، سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. مواد را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 5: آرد و نشاسته را به مواد اضافه کنید

وقتی تخم‌مرغ‌ها دلمه شد و غلظت یکدستی به دست آمد، آرد را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا آرد دیگر گلوله‌ای در مخلوط ایجاد نکند، سپس نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. یک بافت تشکیل می شود..

مرحله 6: پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید

بعد یک عدد لیموترش را بشویید و پوست سبز آن را با رنده ریز رنده کنید و روی مواد بریزید و مواظب باشید در هنگام رنده شدن پوست سفید به آن دست نزنید زیرا تلخ می شود سپس لیمو را برش داده و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید. مخلوط مواد را اضافه کنید.

مرحله هفتم: مواد را خوب با هم مخلوط کنید

سپس همه مواد را هم بزنید و با هم مخلوط کنید، مطمئن شوید که نیازی نیست مخلوط را زیاد هم بزنید، فقط به اندازه ای که با هم مخلوط شوند، زیرا هر چه بیشتر هم بزنید، هوای بیشتری وارد می شود و خطر ترک خوردن افزایش می یابد.

مرحله هشتم: مواد پنیر را در قالب قرار دهید

سپس قالب را با مواد اصلی از یخچال خارج کرده و مخلوط مواد پنیر را روی آن بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و سپس یک کاسه کوچک آب در سینی فر قرار دهید و سپس قالب را با مواد داخل فر قرار دهید. که به مدت ده دقیقه گرم شده است.

مرحله 9: دما و زمان پخت را تنظیم کنید

سپس دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید حدود 1 ساعت و 10 تا 15 دقیقه بپزد، دمای فرهای مختلف متفاوت است، دقت کنید که مواد نسوزند، سپس در این فاصله سس لیمو ترش را اضافه کنید. لایه بالایی .آماده و انجام دهید.

مرحله 10: تهیه سس لیمو

برای سس داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و سپس مقداری نشاسته به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس مقداری زردچوبه روی مخلوط بریزید و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مخلوط را هم بزنید. بازدید.

مرحله 11: پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید

وقتی مخلوط کمی غلیظ شد مقداری پوست لیموی رنده شده به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آب لیموی تازه را روی مواد بریزید و هم بزنید و هم بزنید تا مخلوط به غلظت مناسب برسد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سرد

مرحله 12: کیک پنیر را خنک کنید

وقتی چیزکیک خوب پخت، آن را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سس لیمو را روی آن می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم، سپس روی چیزکیک را با برش های لیمو و چند تکه شکلات سفید می پوشانیم. تزئین

مرحله 13: چیزکیک را در یخچال قرار دهید

سپس کیک لیمویی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سفت شود سپس از یخچال خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر خوشمزه را با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا