آشپزی

طرز تهیه چیز کیک کاپوچینو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک پنیر کاپوچینو

کیک پنیر کاپوچینو یکی از انواع کیک های خوش طعم و لذیذ است که با لایه های مختلف و با طعم های مختلف تهیه و درست می شود و یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی می باشد. چیزی کیک کاپوچینو را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کیک پنیر کاپوچینو به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک شکلاتی مقدار مواد
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 200 گرم
ارد 200 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 50 گرم
شیر نر 50 گرم
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر مقدار مواد
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
کرم رنگ 200 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
شیر نر 1 فنجان
پودر قند یا پودر قند 6 قاشق غذاخوری
پودر کاپوچینو 2 بسته
مواد لازم برای لایه آخر مقدار مواد
شیر نر 1 فنجان
قند 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 1 قاشق غذاخوری
شکلات برای صبحانه 1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پنیر کاپوچینو

مرحله 1: مواد خشک را برای پایه کیک آماده کنید

برای تهیه کیک کاپوچینو ابتدا باید شیرینی اولیه را درست کنیم، برای تهیه شیرینی پایه آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس مخلوط آنها را الک می کنیم. ، تا زمانی که خوب مخلوط شوند و بافت یکنواختی به خود بگیرند.

مرحله 2: تخم مرغ ها را با همزن بزنید و شکر را اضافه کنید

سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم می‌زنیم تا گلوله و پف کنند، سپس شکر را اضافه می‌کنیم و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله 3: وانیل و کره مایع را به مخلوط اضافه کنید

وقتی بافت مخلوط یکنواخت، کرمی و کمی کشدار شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا عطر وانیل از مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس مایع را اضافه کنید. روغن به مخلوط.

مرحله 4: شیر و مواد خشک را با هم ترکیب کنید

کره مایع را با کمی از مواد مخلوط کنید و مخلوط کنید سپس شیری را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس مخلوط آرد را کم کم و در چند نوبت به مخلوط مواد اضافه کنید. مراحل و ترکیب کنید.

مرحله 5: مخلوط نهایی خمیر کیک

همزمان با اضافه کردن آرد به مخلوط با لیسک یا همزن دستی، مواد را به آرامی و با حرکات دایره ای هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و یکدست شوند، اما پف خود را از دست ندهند، وقتی بافت مخلوط یکنواخت شد. خمیر کیک را کنار بگذارید

مرحله 6: قالب را آماده کرده و فراستینگ را اضافه کنید

در مرحله بعد، کف قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و سپس یک یا دو بار قالب را روی سطح آن بزنید تا هوای داخل آن آزاد شود و سطح آن صاف شود. خمیر کیک را با کفگیر صاف کنید

مرحله هفتم: کیک را در فر بپزید

سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید کیک به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی و داخل آن طلایی شود. مغز را کاملا بپزید.

مرحله هشتم: بررسی پخت کیک و مراحل نهایی در فر

30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود سپس با توجه به اینکه دمای فرها متفاوت است یک سیخ چوبی داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید. پخته و آماده است.

مرحله 9: کیک را از قالب خارج کرده و خنک کنید

سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز کناره های کیک را از قالب جدا کرده و قالب را برعکس کرده و کیک را کاملا از قالب خارج می کنیم. و آن را در ظرف قرار دهید.یکی دیگر قرار دهید

مرحله 10: وسط کیک را برای مواد میانی شکل دهید

بعد از سرد شدن کیک با چاقوی تیز وسط کیک را گود کرده و کیک را در قالب خالی درآورید و دقت کنید که کناره ها و ته کیک خیلی نازک نباشد تا وقتی مواد میانی را داخل آن بریزید. ، کیک سوراخ نمی شود و مواد پخش نمی شود.

مرحله 11: گزینه های اختیاری برای کیک اصلی

برای کیک اصلی میتونید از هر نوع کیک با طعم های مختلف استفاده کنید و بستگی به ذائقه تون داره همچنین داخل کیک رو نمی تونید حک کنید و فقط چند برش نازک روی کیک درست کنید و مواد رو روی کیک بریزید. اما برای کمربند باید از قالب استفاده کنید.

مرحله دوازدهم: مواد پنیر را برای وسط کیک آماده کنید

در مرحله بعد برای تهیه مواد با پنیر خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و سپس پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه می کنیم و کمی شکر یا پودر قند به مواد اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدست شود. صاف و صاف . بودن

مرحله 13: پودر ژلاتین را آماده کرده و در شیر حل کنید

سپس در ظرفی مقداری شیر بریزید و سپس پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا پودر ژلاتین کاملا ذوب شده و در شیر حل شود و مایع شفاف و یکدستی به دست آید.

مرحله چهاردهم: ژلاتین را تصفیه کنید و کاپوچینو را اضافه کنید

اگر پودر ژلاتین به صورت گلوله ای در شیر مانده و کاملا حل نشده است، مایع را از صافی رد کنید تا مایع ژلاتین یکدست و یکدست شود، سپس پودر کاپوچینو را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید. یک قاشق تا حل شود مخلوط کنید و یکنواخت شود.

مرحله 15: پنیر و ژلاتین را مخلوط کنید

سپس مخلوط ژلاتین را روی پنیر بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست و خامه ای شود سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قاشق نوتلا یا شکلات صبحانه را به یک قاشق اضافه کنید.

مرحله 16: شکلات صبحانه را به مخلوط پنیر اضافه کنید

سپس شکلات صبحانه را داخل مخلوط هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و غلظتی یکدست و یکدست به دست آید.اگر می خواهید قسمت پنیر شما یک رنگ و طعمی شبیه به کاپوچینو داشته باشد، نیازی نیست آن را به دو قسمت تقسیم کنید. از نوتلا استفاده نکنید..

مرحله 17: کیک پایه را مرطوب کنید

سپس روی سطح کیک مقداری شیر بزنید تا مرطوب شود، لبه های کیک را با شیر مرطوب کنید، سپس خامه شکلاتی را داخل کیک بریزید و کیک را در یخچال قرار دهید تا کرم شکلاتی سفت شود.

مرحله 18: مخلوط نسکافه را روی کیک لوله کنید

بعد از حدود یک ساعت که مخلوط شکلاتی جا افتاد و خودش را گرفت، کیک را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر نسکافه را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید و اجازه دهید مخلوط نسکافه خودش را بگیرد و خودش را بگیرد.

مرحله 19: تهیه ژلاتین به روش بن ماری

در همین حین برای تهیه لایه نهایی، مقدار شیر را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذرات ژلاتین خوب حل شوند.

مرحله 20: ژلاتین را صاف کرده و شکر را به مخلوط اضافه کنید

اگر ذرات ژلاتین خوب حل نشد و به صورت گلوله داخل مایع باقی ماند، آن را از صافی رد کنید تا ژلاتین یکدست شود، سپس ژلاتین را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. یکنواخت باشد

مرحله 21: خامه و شکلات صبحانه را در مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری خامه صبحانه به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا خامه خوب با هم ترکیب شود و بافت یکنواختی به دست آید، سپس مقداری شکلات صبحانه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود.

مرحله 23: مخلوط را در یخچال قرار دهید

سپس مخلوط فرم گرفته را در یخچال قرار دهید تا کمی بماند و نیمی از آن را ببندید زیرا اگر مایع را به همین ترتیب روی کیک بریزید جذب کیک می شود و بافت و ظاهر کیک را خراب می کند. کیک بعد از حدود نیم ساعت مخلوط خود به خود خودش را بگیرد..

مرحله 24: روی کیک را بپوشانید

سپس مخلوط را از یخچال خارج کرده و روی کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس کیک را دوباره در یخچال قرار دهید تا لایه رویی کاملا سفت شود و بافت آن سفت و منسجم شود و بعد از حدود نیم ساعت کیک را بردارید. کیک خارج از یخچال

مرحله 24: سطح کیک را با پودر کاکائو و قهوه تزئین کنید

سپس نوارهای بلند و باریکی از کاغذ پخت درست کنید و نوارها را روی سطح کیک با فاصله از هم به صورت توری قرار دهید، سپس مقداری پودر کاکائو یا پودر قهوه را روی سطح کیک الک کنید و طرح بزنید و سپس نوارها را کاغذ روغنی بردارید. کاغذ.

مرحله 25: خامه قنادی را هم بزنید تا لبه ها تزئین شود

برای لبه های کیک مقداری از خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد و سفت شود به طوری که جای پره های همزن روی آن بماند و اگر کاسه را برگردانید. خامه فرم گرفته نمی ریزد.

مرحله 26: تزئین نهایی لبه ها با مواد مختلف

سپس خامه را با لوله مورد نظر در قیف مناسب بریزید و لبه های کیک را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.سپس به سلیقه خود می توانید روی خامه را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده یا تکه های شکلات تزئین کنید.

مرحله 27: سرو کیک پنیر کاپوچینو

سپس کیک کاپوچینو را در ظرف مناسبی قرار دهید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر شیک و جذاب را با کرست های متنوع و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی ها همراه با دسرهای دیگر و با قهوه، نسکافه یا کاپوچینو سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا