آشپزی

طرز تهیه چیز کیک گلابی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چیزکیک گلابی

کیک پنیر گلابی یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی است که در دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنیر گلابی را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک گلابی
ساقه طلایی 2 بسته
کره 100 گرم
پنیر خامه ای 340 گرم
کرم رنگ 200 گرم
شکر پودر شده 2 قاشق غذاخوری
کرم رنگ ½ فنجان
اب ½ فنجان
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کیک
گلابی 1 قطعه بزرگ
اب ¼ فنجان
شکر قهوهای ½ فنجان
چوب دارچین 1 قطعه

طرز تهیه چیزکیک گلابی

مرحله اول

برای تهیه چیزکیک گلابی خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت ها را خرد کرده و همراه با پودر دارچین در غذاساز قرار می دهیم سپس خوب هم می زنیم تا بیسکویت ها پودر شوند. حالا روغن را روی بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله دوم

وقتی کره کاملا ذوب شد، آن را به غذاساز اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بیسکویت به صورت خمیر درآید. بعد داخل قالب کمربندی را کاغذ روغنی می چینیم سپس مواد کراست را داخل آن می ریزیم.

سطح سوم

حالا مواد کراست را با پشت فنجان فشار دهید تا کاملا یکدست شود. پس از آن فرم را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا پوسته کاملا سفت شود و پس از آن اقدام به درست کردن لایه پنیر می کنیم.

مرحله چهارم

برای این منظور پنیر خامه ای را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا قوام آن باز شود. سپس خامه صبحانه را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله پودر شکر را به همراه خامه قنادی به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت پنیر یکدست شود. سپس ژلاتین را به همراه آب در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

مرحله ششم

وقتی ژلاتین اسفنجی شد آن را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید و به روش بانماری کاملا حل کنید و کنار بگذارید. سپس وقتی ژلاتین کاملا خنک شد آن را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را از یخچال خارج کرده و لایه پنیر را داخل قالب بریزید سپس با کفگیر آن را خوب پهن کنید و دوباره قالب را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه پنیر کاملا سفت شود.

مرحله هشتم

بعد از این مدت مواد کیک را آماده می کنیم و پوست گلابی را جدا می کنیم و به صورت نگین های ریز خرد می کنیم. سپس آب، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید.

مرحله نهم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید شکر کاملا حل شود سپس هر از گاهی هم بزنید تا شکر نسوزد. پس از ذوب شدن شکر، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس کاملا خنک شود.

مرحله دهم

وقتی سس کارامل خنک شد قالب را از یخچال خارج کرده و چیزکیک را در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر تکه های گلابی را به همراه سس کارامل روی کیک بریزید و بلافاصله سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا