آشپزی

طرز تهیه چیپس ترتیلا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیپس ترتیلا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه چیپس تورتیلا

چیپس تورتیلا که به چیپس ذرت نیز معروف است، یکی از تنقلات بین المللی خوشمزه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس تورتیلا برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

مواد لازم برای چیپس تورتیلا
آرد ذرت ⅔ لیوان
آرد گندم 1 فنجان
اب حدود ½ فنجان
روغن مایع ⅓ لیوان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
جعفری خشک 1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن کافی

طرز تهیه چیپس تورتیلا

مرحله اول

برای تهیه چیپس لذیذ ترتیلا در منزل ابتدا آرد ذرت را با گندم و بکینگ پودر مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس دو سه بار الک می کنیم و در ظرف بزرگ و جاداری می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه را به کاسه اضافه کنید. بعد جعفری خشک شده را کف دست خوب له می کنیم سپس به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا ادویه ها کاملا در مواد پخش شود. توجه داشته باشید که میزان و نوع ادویه های استفاده شده در این چیپس ها متغیر است و می توانیم با توجه به ذائقه خود آنها را تغییر دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا شبیه آرد سوخاری شود سپس آب را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله پنجم

وقتی خمیر جمع شد آب اضافه کردن را قطع می کنیم سپس خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا سطح صاف و یکدست شود. سپس با وردنه خمیر را به قطر 2 تا 3 میلی متر باز کنید.

مرحله ششم

در این مرحله با استفاده از چاقو یا کاتر خمیر را برش می دهیم. سپس یک ماهیتابه عمیق را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم تا چیپس ها در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید در کمترین حد باشد و روغن تا حد امکان داغ باشد. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد خمیر فرم گرفته را داخل روغن می ریزیم و سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه یک طرف چیپس ها خوب طلایی شد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. در آخر چیپس ها را روی حوله قرار دهید تا روغن آن گرفته شود سپس با سس دلخواه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا