آشپزی

طرز تهیه ژامبون تنوری با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت ژامبون تنوری

ژامبون تنوری یکی از انواع فست فودهای لذیذ و خوش طعم است که می توان آن را خیلی راحت به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد.این فست فود پرطرفدار برای پذیرایی مناسب است.ژامبون تنوری را زمانی می توان تهیه کرد که زمان کافی برای تهیه آن وقت گیر نباشد. ظرف ها. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت ژامبون تنوری برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ژامبون مرغ دودی 100 گرم
ژامبون بره 100 گرم
چیپس خرد شده کافی
ورقه پنیر چدار کافی
سیب زمینیها 3 عدد
نان برگر تا جایی که لازم است
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر جعفری 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس مقدار مواد
پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس باربیکیو 1 قاشق غذاخوری
سس تند 1 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
شوید تازه 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه برای تزیین سس مخصوص کافی

طرز پخت ژامبون تنوری

مرحله 1: پنیر خامه ای، سس مایونز و سس خردل را با هم مخلوط کنید

ابتدا برای درست کردن سس، مقداری پنیر خامه ای در ظرفی بریزید، سپس مایونز را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس مقداری سس خردل به مخلوط سس اضافه کنید و تمام.

مرحله 2: سس باربیکیو را به مخلوط اضافه کنید

وقتی مخلوط کاملا یکنواخت شد مقداری سس bbq به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شود، می توانید مقدار سس ها را بنا به ذائقه خود تغییر دهید و کمتر یا بیشتر در مخلوط مواد استفاده کنید.

مرحله 3: سس فلفل قرمز را به مخلوط سس اضافه کنید

سپس مقداری سس فلفل را روی مخلوط آماده شده بریزید، هم بزنید تا مخلوط شود و طعم سس فلفلی با مخلوط سس یکدست شود، دقت کنید که استفاده از سس فلفل باعث تند شدن مخلوط سس می شود، بنابراین اگر نخواستم سس آماده شود. خیلی تند از آن کمتر استفاده کنید.

مرحله 4: شوید تازه خرد شده را به مخلوط سس اضافه کنید

بعد رازیانه را که قبلاً شسته و خشک کرده اید ریز خرد کنید سپس رازیانه خرد شده را به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر رازیانه به خورد مواد برود اگر رازیانه تازه دارید اگر نه از پودر رازیانه خشک استفاده کنید.

مرحله 5: سس فرم گرفته را در یخچال قرار دهید

همه مواد را خوب مخلوط کنید، وقتی بافت سس شکل گرفت ظرف سس را در یخچال بگذارید تا عطر و طعم همه مواد سس مخلوط شود، سس کاملا جا بیفتد و خوشمزه تر شود. فاصله مواد باقیمانده

مرحله ششم: سیب زمینی ها را له کنید و در آب سرد قرار دهید

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش دهید سپس سیب زمینی های برش خورده را بشویید و در ظرفی بریزید و روی برش های سیب زمینی را با آب سرد بپوشانید و بگذارید نیم ساعت در آب بماند.

مرحله 7: سیب زمینی ها را آبکش کرده و نمک بزنید

بعد از این مدت سیب زمینی ها را آبکش کنید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس سیب زمینی ها را در ظرفی بریزید و کمی نمک به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه سیب زمینی ها با نمک مخلوط شوند.

مرحله هشتم: پودر پیاز و پودر جعفری را به سیب زمینی ها اضافه کنید

سپس مقداری پودر پیاز را روی برش های سیب زمینی بریزید و با آنها مخلوط کنید، سپس مقداری پودر جعفری روی سیب زمینی ها بپاشید، همه ادویه ها را با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا طعم دار شوند و برش های سیب زمینی را طعم دار کنند.

مرحله 9: برش های سیب زمینی را با روغن اسپری کنید

با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید از ادویه های مورد علاقه خود استفاده کنید یا ادویه ها را کم و بیش بریزید سپس روی سیب زمینی ها را با روغن اسپری کنید تا سطح آن ها کاملاً با روغن آغشته شود و ادویه ها بهتر جذب سیب زمینی ها شوند.

مرحله 10: برش های سیب زمینی را داخل کولر بریزید و دمای آن را تنظیم کنید

سیب زمینی ها را چند بار داخل قابلمه برگردانید تا ادویه ها و روغن جذب سیب زمینی ها شود سپس سیب زمینی ها را به مدت 5 دقیقه در بخار پز قرار دهید سپس دمای بخار پز را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله یازدهم: دو طرف سیب زمینی ها را در فر بپزید

سپس اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 30 دقیقه در فر بپزند و آماده شوند و بعد از 15 دقیقه از پخت ظرف را از فر خارج کرده و سیب زمینی ها را برگردانید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزند و در هوای آزاد بپزند.

مرحله 12: سس را داخل نان ساندویچی بریزید و گوشت ژامبون را روی آن قرار دهید

سپس نان ساندویچی را از وسط نصف کنید، می توانید از نان سطلی یا نان برگر استفاده کنید، سپس روی دو طرف نان سس مخصوص بریزید و روی سطح نان بمالید، سپس یک ورقه ژامبون بره روی تکه نان. که با سس پخش می شود روی آن قرار دهید.

مرحله 13: ژامبون مرغ تنوری، چیپس خرد شده و پنیر چدار را روی نان برگر قرار دهید.

سپس یک ورقه ژامبون مرغ تنوری را روی ژامبون قرار دهید، سپس مقداری چیپس سیب زمینی را روی پاها قرار دهید، سپس یک ورقه پنیر چدار را روی چیپس سیب زمینی قرار دهید، پنیر چدار عطر و طعم فوق العاده ای به ساندویچ می دهد.

مرحله 15: یک لایه دیگر از مواد را بچینید

همین کار را دوباره تکرار کنید، به این ترتیب یک ورقه ژامبون، یک ورق ژامبون مرغ، مقداری چیپس و پنیر چدار را روی هم قرار دهید، در نهایت یک ورقه ژامبون و یک ورق ژامبون مرغ را روی همه قرار دهید. مواد و طرف دیگر نان را روی آنها قرار دهید.

مرحله شانزدهم: ژامبون تنوری را کباب کنید

سپس تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا تابه کاملا داغ شود، سپس حرارت را کم کنید و ساندویچ را روی تابه گریل بگذارید، یک جسم سنگین را روی ساندویچ قرار دهید تا یک طرف نان کاملا برشته شود و حدود 2 دقیقه. و پنیر داخل آن آب شود .

مرحله هفدهم: دو طرف نان ساندویچی را برشته کنید

سپس جسم سنگین را از ساندویچ خارج کنید، سپس در تابه را ببندید، اجازه دهید پنیر داخل آن کاملا آب شود، سپس تابه را بردارید، ساندویچ را برگردانید، دوباره در تابه را ببندید، اجازه دهید طرف دیگر ساندویچ هم بپزد. دو دقیقه کباب کنید.

مرحله 18: ژامبون تنوری را برش بزنید و سس را در ظرف مناسبی بریزید

بعد از آماده شدن ساندویچ آن را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس ساندویچ را به اندازه دلخواه برش دهید سپس مقداری از سس مخصوص را در ظرف کوچکی بریزید و روی سس را با یک برگ بپوشانید و با پیازچه تازه تزئین کنید. .

مرحله 19: سیب زمینی سرخ شده را در بشقاب بریزید و ژامبون تنوری را سرو کنید

سیب زمینی های سرخ شده را در قابلمه ای که پختید کنار بشقاب سرو ساندویچ قرار دهید سپس ژامبون تنوری را به عنوان یک غذای لذیذ، خوش طعم و محبوب با سس مخصوص، انواع دارچین و تزیینات برای پذیرایی و مهمانی اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا