طرز تهیه ژله رولی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ژله رول
ژله رول یکی از انواع دسرهای ساده و جذاب است که معمولا برای تزیین استفاده می شود و ظاهر آن برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله میز را شیک تر می کند. طرز تهیه ژله رول برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد ژله رول |
|
پودر ژله با طعم دلخواه | 1 بسته |
آب جوش | 1 فنجان |
بستنی وانیلی | 1 فنجان |
طرز تهیه ژله رول
مرحله اول
برای تهیه ژله رول ها در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار بستنی را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار دهید تا کاملا آب شود. حالا در ظرف مناسبی روی پودر ژله آب جوش بریزید.
مرحله دوم
حالا ژله رو خوب هم میزنیم تا ذراتش کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه. سپس ژله را در آشپزخانه استراحت می دهیم تا دمای آن با محیط سازگار شود و کاملا خنک شود.
سطح سوم
وقتی ژله سرد شد بستنی آب شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. توجه داشته باشید که هم زدن ژله بستنی باعث می شود که مواد خوب با هم مخلوط شوند و دولایه نشوند.
مرحله چهارم
حالا داخل یک تابه متوسط را با کیسه فریزر بپوشانید سپس ژله بستنی را داخل آن بریزید. سپس سینی را به آرامی به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود.
مرحله پنجم
بعد از این مدت ژله بستنی را به صورت نوارهای 1 سانتی متری برش می دهیم سپس به آرامی به شکل رول در می آوریم. مراقب باشید ژله رول ها شل یا فشرده نشوند وگرنه ترک نخورند. نوش جان.