طرز تهیه ژله نیمرو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ژله نیمرو
ژله نیمرو یکی از دسرهای لذیذ و فانتزی است که به دلیل ظاهر جذابش بسیار محبوب است تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه ژله نیمرو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده سفیده تخم مرغ |
|
ژل آلوئه ورا | 1 بسته |
شیر ولرم | 150 میلی لیتر |
آب جوش | 250 میلی لیتر |
مواد لازم برای زرده تخم مرغ |
|
ژله پرتقال | ½ بسته |
آب جوش | 150 میلی لیتر |
شیر نر | 50 میلی لیتر |
طرز تهیه ژله نیمرو
مرحله اول
برای تهیه ژله فانتزی نیمرو 30 دقیقه قبل از شروع کار شیر را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. حالا سفیده تخم مرغ را درست می کنیم.
مرحله دوم
برای این کار ژله آلوورا را با آب جوش در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا ذرات ژله حل شده و ژله آلوئه ورا شفاف شود. حالا اجازه دهید ژل آلوئه ورا در دمای اتاق بماند تا به دمای شیر برسد.
سطح سوم
وقتی شیر و ژله با هم یکسان شدند، ژله را به آرامی به ظرف شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نکته مهم در این مرحله این است که ژله باید به شیر اضافه شود، در غیر این صورت شیر دلمه می شود و ظاهر خود را از دست می دهد.
مرحله چهارم
سپس سینی مناسبی را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و سلفون می کشیم سپس ژله سفید را به ضخامت نیم میلی متر داخل سینی می ریزیم و سینی را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود.
مرحله پنجم
حالا زرده را آماده می کنیم، برای این منظور ژله پرتقال را با آب جوش مخلوط می کنیم، سپس می گذاریم به دمای شیر برسد. سپس ژله را به آرامی به ظرف شیر اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
در این مرحله داخل یک قالب تخم مرغ را با کمی کره چرب کرده و ژله را داخل آن ها بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از 2 ساعت ژله ها را از یخچال خارج کنید.
مرحله هفتم
سپس ژله سفید را به صورت تصادفی برش می دهیم و از سینی خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر ژله ها را از زرده ها جدا می کنیم و روی هر قسمت از ژله سفید می چینیم. نوش جان.