طرز تهیه کاتمر پنیری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پنیر کاتمر
پنیر کاتمر یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که در دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر کاتمر در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پنیر کاتمر |
|
ارد | 6 فنجان |
آب ولرم | 2.5 فنجان |
نمک | 1.5 قاشق غذاخوری |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 فنجان |
واسطه های قایق مورد نیاز است |
|
پنیر سفید یا پنیر پیتزا | کافی |
طرز تهیه پنیر کاتمر
مرحله اول
برای تهیه یک چیزکیک خوشمزه، خمیر را در ابتدای کار آماده می کنیم، برای این منظور آرد را به همراه نمک در ظرف مناسبی الک کرده و آب ولرم را کم کم به ظرف اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
مرحله دوم
سپس کره ذوب شده را با روغن مخلوط کنید سپس با دستان آغشته به این مخلوط ۱۲ گلوله از خمیر جدا کنید. سپس هر گلوله را در مخلوط کره و روغن آغشته کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت کند. بعد از این مدت گلوله های خمیر را دانه دانه روی سطح روغنی می چینیم و با وردنه به صورت نازک در می آوریم.
مرحله چهارم
حالا مقداری پنیر پیتزا وسط خمیر می ریزیم سپس خمیر را از چهار طرف تا می کنیم تا مربع شکل شود. حالا یک توپ دیگر را نازک باز کنید و خمیر جمع شده را وسط آن قرار دهید و خمیر را جمع کنید.
مرحله پنجم
حالا خمیر را به همین ترتیب درست می کنیم سپس هر خمیر را با دست چرب روی پیشخوان باز می کنیم. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید خوب داغ شود.
مرحله ششم
حالا خمیر را دانه دانه در تابه داغ قرار می دهیم و بعد از آن دو طرف کاملا سرخ می شوند تا پخته شوند. در آخر روی خمیر را با قلم مو کره بمالید تا جذب شود سپس داغ سرو کنید. نوش جان.