آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک موزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک موزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاپ کیک موز

کاپ کیک موزی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و پف دار دارد که می توانید کاپ کیک موزی را به روش های مختلف تهیه کنید و از آن ها برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موزی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ماست شیر ​​کامل 1/2 فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
قند 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
ارد 1 و 2.1 فنجان
روغن مایع 1/2 فنجان
موز بزرگ گنجانی ورقه شده 1 قطعه

طرز تهیه کاپ کیک موز

مرحله 1: آماده سازی تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و کمی حجمشان زیاد شود و کاملا یکدست شوند سپس کمی شکر اضافه کرده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم.

مرحله دوم: وانیل و ماست را به مواد اضافه کنید

وقتی بافت مخلوط سبک، کشدار و سبک شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ از بین برود، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

مرحله 3: کره و آرد را با هم مخلوط کنید

سپس کره مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کم با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: آرد را با مواد مایع مخلوط کنید

سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کم همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شود.

مرحله 5: موز را اضافه کنید و قالب ها را پر کنید

سپس یک قاشق غذاخوری از مایه کیک را در قالب های کیک بریزید و سپس موز ها را ریز خرد کنید و به بقیه مایه کیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا در کل مایه کیک پخش شود و سپس کپسول ها یا قالب های کاغذی را با فیل پر کنید.

مرحله 6: موز را تزئین کرده و کیک را بپزید

سپس مقداری موز ورقه شده را روی کیک قرار دهید و روی آن را تزئین کنید، سپس قالب ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بگذارید کیک به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد. فر.

مرحله 7: کیک ها را خنک کنید

پس از پخت کامل کیک ها، قالب ها را از فر خارج کرده و در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شوند، سپس کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و در صورت تمایل روی کیک ها را با قلم مو با کمی عسل بمالید.

مرحله هشتم: کیک ها را سرو و تزئین کنید

سپس روی آن ها را با گردوی خرد شده و چند برش موز خلال شده تزئین کنید، سپس کاپ کیک های موزی را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک مناسب برای پذیرایی و مهمانی های چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا