طرز تهیه کاپ کیک موزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک موزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کاپ کیک موز
کاپ کیک موزی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و پف دار دارد که می توانید کاپ کیک موزی را به روش های مختلف تهیه کنید و از آن ها برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موزی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ماست شیر کامل | 1/2 فنجان |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
قند | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
ارد | 1 و 2.1 فنجان |
روغن مایع | 1/2 فنجان |
موز بزرگ گنجانی ورقه شده | 1 قطعه |
طرز تهیه کاپ کیک موز
مرحله 1: آماده سازی تخم مرغ و شکر
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و کمی حجمشان زیاد شود و کاملا یکدست شوند سپس کمی شکر اضافه کرده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم.
مرحله دوم: وانیل و ماست را به مواد اضافه کنید
وقتی بافت مخلوط سبک، کشدار و سبک شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ از بین برود، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.
مرحله 3: کره و آرد را با هم مخلوط کنید
سپس کره مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کم با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم: آرد را با مواد مایع مخلوط کنید
سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کم همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شود.
مرحله 5: موز را اضافه کنید و قالب ها را پر کنید
سپس یک قاشق غذاخوری از مایه کیک را در قالب های کیک بریزید و سپس موز ها را ریز خرد کنید و به بقیه مایه کیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا در کل مایه کیک پخش شود و سپس کپسول ها یا قالب های کاغذی را با فیل پر کنید.
مرحله 6: موز را تزئین کرده و کیک را بپزید
سپس مقداری موز ورقه شده را روی کیک قرار دهید و روی آن را تزئین کنید، سپس قالب ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بگذارید کیک به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد. فر.
مرحله 7: کیک ها را خنک کنید
پس از پخت کامل کیک ها، قالب ها را از فر خارج کرده و در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شوند، سپس کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و در صورت تمایل روی کیک ها را با قلم مو با کمی عسل بمالید.
مرحله هشتم: کیک ها را سرو و تزئین کنید
سپس روی آن ها را با گردوی خرد شده و چند برش موز خلال شده تزئین کنید، سپس کاپ کیک های موزی را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک مناسب برای پذیرایی و مهمانی های چای سرو کنید.
5
2