آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک موزی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کاپ کیک موز

کیک موز یکی از کیک های بین المللی ساده و بسیار خوشمزه است که برای پذیرایی مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاپ کیک موز برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک موز
موز 3 عدد (300 گرم)
یک تخم مرغ 2 عدد
قند ⅓ فنجان
آرد صفر 1.5 فنجان
روغن مایع ⅓ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
گردو آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک موز

مرحله 1: فر را از قبل گرم کنید

برای تهیه کلوچه موزی خوشمزه، فر را در ابتدای کار، قبل از شروع پخت، با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. این کار باعث می شود کیک شما در دمای مناسب و یکنواخت پخته شود.

مرحله 2: مواد خشک را آماده کنید

در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا مواد با هم ترکیب شوند و مخلوطی یکدست و یکدست داشته باشید.

مرحله 3: موز را له کنید

موز رسیده را با چنگال خوب له کنید تا پوره شود. برای این دستور لازم است از موز کاملا رسیده استفاده کنید تا طعم موز به خوبی در کیک احساس شود.

مرحله 4: مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها، وانیل، شکر و روغن را با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.

مرحله 5: موز له شده را اضافه کنید

موز له شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله 6: مواد خشک و مرطوب را با هم مخلوط کنید

مخلوط آردی را که قبلا الک کرده بودید به تدریج در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هر بار به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 7: قالب را آماده کنید

تابه ای که انتخاب کردید، چه کیک، چه مافین یا تابه خالی، کاملا روغن یا آرد بزنید.

مرحله هشتم: خمیر را داخل تابه بریزید

خمیر را داخل قالب بریزید و دو سوم فضای قالب را پر کنید. می توانید مقداری گردوی آسیاب شده روی خمیر قرار دهید تا طعم و بافت جذاب تری به خمیر بدهید.

مرحله 9: پخت کیک

کیک را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. می توانید با سیخ چوبی بررسی کنید که آیا کاملاً درست شده است. اگر برش تمیز بیرون بیاید، کیک پخته شده است.

مرحله 10: پخت سطح کیک

برای طلایی شدن و برشته شدن سطح کیک می توانید فر گریل را برای چند دقیقه روشن کنید. در آخر کیک را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظرتان گذاشته و پس از برش آن را سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا