آشپزی

طرز تهیه کاچی مجلسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاچی مجلسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاچی مجلسی

کاچی یکی از غذاهای سبک و لذیذ ایرانی است که معمولا به عنوان غذای حمایتی یا تقویتی برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله استفاده می شود. طرز تهیه کاچی مجلسی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ارد 1 فنجان
شیرینی، عسل یا شکر 1 فنجان (عسل ¾ فنجان)
کره یا روغن محلی 100 گرم
گل سرخ ½ فنجان
زعفران آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
تکه های بادام یا خلال بادام 50 گرم
برش های پسته و دارچین برای تزئین
نمک ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کاچی مجلسی

مرحله اول

من آماده می کنم آپلود مجلسی در یک قابلمه مناسب ابتدا شکر و 2 پیمانه آب بریزید سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس شربت را حذف می کنیم و زعفران آسیاب شده را همراه با گلاب به آن اضافه می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود.

سطح سوم

در این مرحله در قابلمه مناسبی کره یا روغن محلی بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه کره کاملا آب شد آرد را کم کم اضافه کنید و مرتب با قاشق چوبی هم بزنید.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه باید خیلی کم باشد. به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط آرد و کره رنگ طلایی به خود بگیرد. توجه داشته باشید که برای تهیه کاچی نیازی به سرخ کردن آرد نیست، کافی است تا خامی آرد گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط آرد و کره را نمک زده و قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس شربت را کم کم اضافه کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا مایع یکدست و یکدستی به دست آید.

مرحله ششم

حالا بادام های خلال شده را اضافه کنید و دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاچیتو آب شود. اگر اردک کمی سفت شد می توانیم یک لیوان آب اضافه کرده و با اردک مخلوط کنیم تا رقیق شود.

مرحله هفتم

سرگرمی روز باید صبر کنیم تا کاچیتو داخل روغن بیفتد و رنگ آن براق شود سپس قابلمه را از روی حرارت برداریم. در آخر کاچی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با خلال پسته و دارچین تزئین کنید.

نکاتی در مورد طرز پخت کاچی

تخم مرغ در کاچی

امروزه استفاده از تخم مرغ در کاچی چندان رایج نیست و می تواند برای بسیاری از خانم ها تعجب آور باشد. در گذشته برای دخترانی که تازه فارغ التحصیل شده بودند از تخم مرغ برای درست کردن کاچی استفاده می کردند که باعث قوی تر شدن کاچی می شد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا