طرز تهیه کباب تابه ای در فر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای در فر یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه کباب تابه ای در فر برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
نمک، فلفل و پاپریکا | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 1 قاشق چایخوری |
زرده | 1 قطعه |
خردل | کافی |
سماق | کافی |
گوجه فرنگی | کافی |
کره | کافی |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه کباب تابه ای در فر
مرحله اول
برای تهیه یک کباب خوشمزه در فر ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می گذاریم و چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز رنده شده را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آرد سوخاری و سس خردل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود.
سطح سوم
در این مرحله زرده را از سفیده جدا می کنیم سپس به مواد کباب اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس روی کاسه حاوی مواد کباب را با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا مواد باربیکیو را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس فر را روی 250 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس به مدت 15 دقیقه می گذاریم فر کاملا گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله بعد از استراحت سس کباب را از یخچال خارج می کنیم. پس از آن ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را با روغن مایع آغشته می کنیم سپس سس کباب را می ریزیم و آغشته می کنیم.
مرحله ششم
حالا گوشت را با سماق بپوشانید. بعد گوجه فرنگی را شسته و به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی سس باربیکیو قرار می دهیم و روی آن را با فویل آلومینیومی می پوشانیم.
مرحله هفتم
در این مرحله روی فویل آلومینیومی چند سوراخ کوچک ایجاد می کنیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم. سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم کباب به مدت 40 دقیقه در فر بماند تا بپزد.
مرحله هشتم
در نهایت در 15 دقیقه آخر پخت، کره آب شده را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و فویل را بردارید و با قلم مو روی گریل بمالید. بعد از این مدت کباب را از فر خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.