آشپزی

طرز تهیه کباب ترش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش یکی از انواع کباب های شمال کشورمان است که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را معمولا با کت سرو می کنند. طرز تهیه کباب ترش برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت فیله بره 1 کیلوگرم
سیر 8 عدد قرص
پیاز بزرگ 1 قطعه
رب انار 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال ¼ فنجان
سبزی چوچک 100 گرم
گردو 100 گرم
نمک و فلفل کافی
زعفران آب پز کافی
کره به اندازه کافی ساکت

طرز تهیه کباب ترش

مرحله اول

برای تهیه کباب ترش مجلسی ابتدا پیاز را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و به صورت خلال درشت برش دهید. سپس پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را حلقه حلقه می کنیم.

مرحله دوم

حالا سبزی های سبز را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس مغز گردو را با دندانه های ریز روی رنده رنده می کنیم سپس فیله بره را روی تخته گوشت می چینیم.

سطح سوم

در این مرحله فیله بره را به مکعب های مساوی برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس سیر، پیاز، گردو و رب انار را با گوشت بره داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی چوچاق را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس سبزی را به گوشت بره اضافه کنید و خوب ماساژ دهید تا گوشت گوسفند کاملا مزه دار شود.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم سپس یک شب در یخچال می گذاریم تا گوشت گوسفند کاملا طعم دار شود. بعد از این مدت گوشت بره را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله نمک و فلفل و آب پرتقال را به گوشت بره اضافه می کنیم و سپس ماساژ می دهیم و مجدداً 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت فیله ها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پیاز و سیر خرد شده را از گوشت مزه دار جدا می کنیم سپس گوشت را رشته می کنیم. سپس زغال ها را به طور یکنواخت روشن می کنیم سپس سیخ ها را روی آتش زغال ها قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سیخ ها را مرتب می چرخانیم تا سیخ ها یکدست پخته شوند. در همین حین کره و زعفران دم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کره آب شود.

مرحله نهم

در نهایت قلم مو را به مخلوط روغن و زعفران آغشته کرده و روی سیخ ها بمالید. در آخر سیخ ها را در سمت مورد نظر بچینید سپس با گوجه فرنگی و فلفل سبز سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا