آشپزی

طرز تهیه کباب لبنانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب لبنانی

کباب لبنانی یکی از کباب های لذیذ و لذیذ لبنانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد و طعم آن بسیار دلچسب و منحصر به فرد است، این غذای لذیذ و مقوی آسان و سریع تهیه می شود و طرفداران زیادی برای یک غذای کامل و مرحله ای دارد. -معرفی مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لبنانی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخکرده 150 گرم
پیاز متوسط 1 قطعه
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
برنج 2 لیوان
کره کافی
نمک و فلفل کافی
دارچین و سماق کافی
آویشن کافی

طرز تهیه کباب لبنانی

پختن و مخلوط کردن گوشت و پیاز

برای تهیه کباب لبنانی به روش مونتاژی ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و کنار بگذارید سپس پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. با هم و ورز دهید تا یکدست شود.

جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری جعفری را تمیز کرده و بشویید و بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده و خشک شد آن را ریز خرد کرده و مقداری از آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا جعفری خرد شده کاملا با گوشت چرخ کرده مخلوط شود.

اضافه کردن ادویه ها به مخلوط گوشت

سپس نمک، فلفل، آویشن، دارچین و سماق را روی مخلوط قیمه بریزید و ورز دهید تا ادویه ها کاملا جذب گوشت شوند و عطرشان پخش شود، سپس قیمه صاف و نرم را در ظرفی بریزید.

استراحت دادن و فرم دادن به گوشت

سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا نیم ساعت بماند و سفت شود و بعد از این مدت گوشت را از یخچال خارج کرده و کمی له می کنیم سپس از آن جدا می کنیم و با دست شکل می دهیم.

تهیه و آماده سازی کباب برای پخت و پز

می توانید از سیخ چوبی استفاده کنید و سیخ ها را رشته کنید و یا بدون نیاز به سیخ سیخ ها را با دست شکل دهید و تمام گوشت ها را به همین ترتیب بپزید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره ذوب می شود

پخت سیخ در تابه

سپس سیخ ها را داخل ماهیتابه گذاشته و درب ماهیتابه را ببندید تا سیخ ها آب بریزند و خوب بپزند و پس از جمع شدن آب درب ماهیتابه را بردارید تا با روغن سرخ شوند، پس از سرخ شدن کباب را برگردانید. از طرف دیگر بگذارید دوباره سرخ شود.

تهیه و جوشاندن گوجه فرنگی

سپس گوجه را شسته و حلقه ای برش دهید و در ظرفی بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل در ظرف بریزید و سپس مقداری روغن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و با حرارت ملایم بپزید. قرار دادم.

برنج در حال جوشیدن

اجازه دهید گوجه ها بپزند و سرخ شوند سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و بعد یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس برنجی را که از شب قبل خیس کرده اید اضافه کنید.

آماده کردن برنج برای پخت و پز

برنج را به مدت 6 تا 7 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا نیم پز و نرم شود سپس برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم سپس در تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم و با هم هم می زنیم تا یکدست شود. زیبا.

برنج در حال جوشیدن

برای جذابیت بیشتر ته قابلمه برگ های جعفری بگذارید و سپس برنج را داخل آن بریزید و کمی فشار دهید تا یکدست شود سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج 1 ساعت بپزد و دم بکشد. گرما بگیر

سرو سیخ و برنج

سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید و در دیگری سیخ ها را بچینید و گوجه فرنگی های سرخ شده را دور آنها بچینید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و با سالاد و ترشی و انواع دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا