طرز تهیه کباب مشتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مشت کباب
مشتی کباب یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که اصل آن متعلق به شهر اصفهان است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مشت کباب برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
زرده یا هویج زرد | 2 عدد وسط |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
سرکه قرمز | 3 قاشق غذاخوری |
آب خرما | 2 قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه مشت کباب
مرحله اول
من آماده می کنم مشت کباب خوشمزه در ابتدای کار زرده ها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و مانند زرده ها رنده کنید. سپس آب اضافی زرده و پیاز را کاملا جذب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه و پیاز رنده شده، آرد نخودچی و کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه در ظرف مناسبی می ریزیم و با دست خوب هم می زنیم تا قوام مواد چسبنده شود.
سطح سوم
بعد از مخلوط شدن بافت مواد روی کاسه را سلفون می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سس کباب استراحت کند. بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس مخلوط کباب را به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل بیضی در آورده و در روغن داغ می گذاریم.
مرحله پنجم
همه محصولات کباب به همین شکل شکل می گیرند و در روغن داغ سرخ می شوند. بعد از سرخ شدن همه سیخ ها از تابه خارج می کنیم و در قابلمه ای کوچک و فشرده کنار هم می چینیم.
مرحله ششم
در این مرحله شیره و سرکه را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی سیخ ها می ریزیم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا مخلوط سرکه و شیره شروع به جوشیدن کند و سیخ ها خورده شود.
مرحله هفتم
پس از غلیظ شدن آب و سرکه، ظرف را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل می توانیم برای تزیین مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم. در آخر غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان سرو کنید.