آشپزی

طرز تهیه کبه بلغور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب بلغور

کباب بلغور یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ عراقی است که به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای خوشمزه بسیار مقوی است و در کشورهای عربی طرفداران زیادی دارد.کباب بلغور خیلی راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کباب بلغور در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
بلغور شسته شده 2 لیوان
آرد سمولینا خوب (باسبوسه) 1 فنجان
آب جوش 2 لیوان
مواد لازم برای مواد میانی
مرغ چرخ کرده 500 گرم
یک پیاز گرانبها 1 قطعه
سیر له شده 2 قرص
نمک و فلفل کافی
چاشنی کافی
جعفری و گشنیز خرد شده 1 فنجان
روغن برای سرخ کردن کافی

طرز تهیه کباب بلغور

مرحله اول: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید

به طرز تهیه کباب بلغور ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در ماهیتابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید تا روشن و رنگ آنها روشن شود. کمی تغییر می کند. طلایی می شوند

مرحله دوم: سیر و مرغ را اضافه کنید

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و فشار دهید و با دست له کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود و طلایی شود سپس مقداری از گوشت مرغ را که از قبل چرخ کرده اید داخل آن بریزید. تابه و خوب سرخ کنید تا کاملا بپزد

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات

سپس مقداری نمک و فلفل و مقداری پودر کاری و فلفل قرمز و جوز هندی به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مواد به مشام برسد و آب مواد گرفته شود و دقت کنید که مخلوط نشوید. چرب است زیرا روغن باعث باز شدن کابین می شود.

مرحله 4: جعفری و گشنیز را اضافه کنید

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا به دمای محیط برسد سپس مقداری جعفری و گشنیز شسته و خشک شده را خیلی ریز خرد کنید و بعد از خنک شدن کامل مخلوط روی مواد بریزید.

مرحله پنجم: آماده سازی خمیر

سپس مخلوط مواد را هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و عطر جعفری و گشنیز در مخلوط به مشام برسد.

مرحله ششم: تهیه خمیر با استفاده از بلغور

برای درست کردن خمیر، مقداری بلغور و آرد بلغور را در ظرفی ریخته و روی آنها آب گرم بریزید و اجازه دهید بلغور و بلغور خوب خیس بخورند و آب آن را جذب کنند، سپس مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هفتم: ترک خمیر

سپس روی کاسه را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و کنار بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت نیم ساعت در دمای محیط بماند سپس کاسه را خارج کرده و مقداری پوره گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 8: نمک و ادویه را اضافه کنید

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیف و نرم شود و اگر خمیر سفت بود کمی آب گرم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله نهم: شکل دادن به کابینت

وقتی مخلوط به بافت مناسب رسید و یکدست و یکدست شد مقداری از مواد را بردارید و با دست فرم دهید و فشار دهید تا پخش شود سپس مقداری از مواد میانی را داخل آن بریزید و خمیر را از دو طرف جمع کرده و فرم دهید. یک بیضی دستان خود را با آب خیس کنید تا هنگام شکل دادن به خمیر، مواد به دست نچسبند.

مرحله دهم: آماده سازی و استراحت کابین

تمام سیخ ها را به همین ترتیب آماده کنید سپس روی سینی فر که کاغذ پخت پوشانده اید پهن کنید و در آن همه سیخ ها را با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در یخچال بگذارید و اجازه دهید سیخ ها در یخچال بمانند. یک ساعت و بافت آنها سفت می شود

مرحله یازدهم: سرخ کردن سیخ

بعد از این مدت سینی را از یخچال خارج کنید و داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ ها را در آن سرخ کنید بعد از اینکه یک طرف طلایی شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود.

مرحله دوازدهم: کلم را تزئین و سرو کنید

پس از سرخ شدن تمام سیخ ها در ظرف مناسبی بریزید و روی آن ها را با برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزیین کنید سپس مقدار لیموی تازه را شسته و دو نیم کنید و لیموها را کنار سیخ بچینید. در آخر بلغور را به عنوان یک غذای خوشمزه با نان تازه، لیمو و ترشی، دارچین و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا