طرز تهیه کبه بلغور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کباب بلغور
کباب بلغور یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ عراقی است که به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای خوشمزه بسیار مقوی است و در کشورهای عربی طرفداران زیادی دارد.کباب بلغور خیلی راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کباب بلغور در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
بلغور شسته شده | 2 لیوان |
آرد سمولینا خوب (باسبوسه) | 1 فنجان |
آب جوش | 2 لیوان |
مواد لازم برای مواد میانی | |
مرغ چرخ کرده | 500 گرم |
یک پیاز گرانبها | 1 قطعه |
سیر له شده | 2 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
چاشنی | کافی |
جعفری و گشنیز خرد شده | 1 فنجان |
روغن برای سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه کباب بلغور
مرحله اول: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید
به طرز تهیه کباب بلغور ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در ماهیتابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید تا روشن و رنگ آنها روشن شود. کمی تغییر می کند. طلایی می شوند
مرحله دوم: سیر و مرغ را اضافه کنید
سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و فشار دهید و با دست له کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود و طلایی شود سپس مقداری از گوشت مرغ را که از قبل چرخ کرده اید داخل آن بریزید. تابه و خوب سرخ کنید تا کاملا بپزد
مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات
سپس مقداری نمک و فلفل و مقداری پودر کاری و فلفل قرمز و جوز هندی به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مواد به مشام برسد و آب مواد گرفته شود و دقت کنید که مخلوط نشوید. چرب است زیرا روغن باعث باز شدن کابین می شود.
مرحله 4: جعفری و گشنیز را اضافه کنید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا به دمای محیط برسد سپس مقداری جعفری و گشنیز شسته و خشک شده را خیلی ریز خرد کنید و بعد از خنک شدن کامل مخلوط روی مواد بریزید.
مرحله پنجم: آماده سازی خمیر
سپس مخلوط مواد را هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و عطر جعفری و گشنیز در مخلوط به مشام برسد.
مرحله ششم: تهیه خمیر با استفاده از بلغور
برای درست کردن خمیر، مقداری بلغور و آرد بلغور را در ظرفی ریخته و روی آنها آب گرم بریزید و اجازه دهید بلغور و بلغور خوب خیس بخورند و آب آن را جذب کنند، سپس مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله هفتم: ترک خمیر
سپس روی کاسه را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و کنار بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت نیم ساعت در دمای محیط بماند سپس کاسه را خارج کرده و مقداری پوره گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 8: نمک و ادویه را اضافه کنید
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیف و نرم شود و اگر خمیر سفت بود کمی آب گرم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله نهم: شکل دادن به کابینت
وقتی مخلوط به بافت مناسب رسید و یکدست و یکدست شد مقداری از مواد را بردارید و با دست فرم دهید و فشار دهید تا پخش شود سپس مقداری از مواد میانی را داخل آن بریزید و خمیر را از دو طرف جمع کرده و فرم دهید. یک بیضی دستان خود را با آب خیس کنید تا هنگام شکل دادن به خمیر، مواد به دست نچسبند.
مرحله دهم: آماده سازی و استراحت کابین
تمام سیخ ها را به همین ترتیب آماده کنید سپس روی سینی فر که کاغذ پخت پوشانده اید پهن کنید و در آن همه سیخ ها را با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در یخچال بگذارید و اجازه دهید سیخ ها در یخچال بمانند. یک ساعت و بافت آنها سفت می شود
مرحله یازدهم: سرخ کردن سیخ
بعد از این مدت سینی را از یخچال خارج کنید و داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ ها را در آن سرخ کنید بعد از اینکه یک طرف طلایی شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود.
مرحله دوازدهم: کلم را تزئین و سرو کنید
پس از سرخ شدن تمام سیخ ها در ظرف مناسبی بریزید و روی آن ها را با برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزیین کنید سپس مقدار لیموی تازه را شسته و دو نیم کنید و لیموها را کنار سیخ بچینید. در آخر بلغور را به عنوان یک غذای خوشمزه با نان تازه، لیمو و ترشی، دارچین و تزیینات سرو کنید.