طرز تهیه کتلت بوقلمون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کتلت بوقلمون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کتلت بوقلمون
کتلت بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی سرگرمی روز همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت سینه بوقلمون | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
آرد سوخاری | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه در ابتدای کار گوشت سینه بوقلمون را به صورت ریز خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا گوشت بوقلمون چرخ شود. حالا پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را به همراه سیر به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم تا پیاز و سیر کمی خرد شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن، خرد می کنیم، سپس به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم.
مرحله سوم
حالا جعفری را شسته و به غذاساز اضافه کرده، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد کاملا پوره و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شده و با ادویه ها ترکیب شود. در ادامه مخلوط تخم مرغ را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مایه کتلت خمیری شکل شود.
مرحله پنجم
حالا مایه کتلت را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و در صورت تمایل مقداری آرد سوخاری به آن اضافه کرده و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه کتلت یکدست شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بر می داریم و در دست به شکل دلخواه فرم داده و درون روغن می اندازیم.
مرحله هفتم
حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کتلت تمام شود. در ادامه اجازه می دهیم کتلت ها کاملا سرخ و مغز پخت شوند، سپس زمانی که کتلت ها کاملا سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله ای می گذاریم.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید در حین سرخ کردن همواره حرارت بسیار ملایم باشد تا کتلت ها مغز پخت شوند. زمانی که روغن اضافی کتلت ها خارج شد، آنها را درون ظرف دلخواهمان می چینیم و به همراه نان تازه و سس سرو می کنیم. نوش جان.
5
2