آشپزی

طرز تهیه کتلت تن ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کتلت تن ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کتلت ماهی تن

کتلت ماهی تن یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای است که با ماهی تن درست می شود و تهیه آن زمان زیادی نمی برد آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کتلت ماهی تن برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
کنسرو تن 1 جعبه
یک تخم مرغ 2 عدد
سیر 2 قرص
پیازچه 3 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
که باید انجام شود 3 قاشق غذاخوری
ارد 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی کافی

طرز تهیه کتلت ماهی تن

مرحله اول

برای تهیه کتلت مجلسی با ماهی تن ابتدا شوید را به همراه جعفری و پیازچه بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس کنسرو ماهی تن را در یک قابلمه آب قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس ماهی تن را به مدت 20 دقیقه در آب جوش می گذاریم. سپس بعد از این مدت کنسرو ماهی تن را در آبکش می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سطح سوم

در این مرحله اجازه دهید ماهی تن کاملا خنک شود. سپس سبزی های معطر را روی گوشت پز می چینیم و ریز خرد می کنیم سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها را با چنگال هم می زنیم تا بشکنند سپس سبزیجات معطر را به همراه نمک و فلفل و آرد به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. حالا سیر را پوست می گیریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده کنید سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. سپس فلفل را شسته و ریز خرد کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا ماهی تن را ریش ریش می کنیم سپس به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کتلت یکدست شود. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری از مواد کتلت ها را با قاشق ریخته و در تابه می ریزیم و سرخ می کنیم سپس کتلت های تن ماهی را به همین ترتیب آماده می کنیم. سپس کتلت های سرخ شده را در بشقاب مورد نظر می چینیم.

مرحله هشتم

در آخر گوجه ها را شسته و به دلخواه برش زده و همراه با شوید به عنوان تزیین کتلت ها می چینیم. در آخر کتلت ماهی تن را با نان تازه و سس اختیاری سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا