آشپزی

طرز تهیه کتلت جو پرک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کتلت جو پرک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کتلت جو

کتلت جو پراک یکی از انواع کتلت های خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف درست می شود، بافت این کتلت سبک و ترد است و می توانید این غذای خوشمزه را خیلی راحت و سریع درست کنید یا به عنوان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کتلت جو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
جو پرک 1 فنجان
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 قطعه
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پودر سیر کافی

طرز تهیه کتلت جو

مرحله اول

ابتدا مقداری جو دو سر حلقه شده را در ظرفی ریخته و روی آنها را با آب بپوشانید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه خیس بخورد تا نرم شود سپس آبکشی کنید و در ظرف مناسبی مانند آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود.

مرحله دوم

پس از آن پیاز را روی رنده ریز رنده کرده و آب پیاز را با دست گرفته و کنار می گذاریم سپس جو و پیاز را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم سپس قیمه را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و مخلوط را با دست ورز می دهیم.

سطح سوم

سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز است را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها گرفته شود و با دست کمی ورز دهید تا عطر و طعم همه مواد مخلوط شود سپس پودر سوخاری را بریزید. روی مواد ریخته و با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم

سپس دوباره با دست کمی ورز دهید، اگر بافت مواد شل شد مقداری آرد روی آن بریزید و با مواد مخلوط کنید، اگر سفت بود کمی آب پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود. و صاف و قوام آن مانند روی کتلت است.

مرحله پنجم

سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، مقدار روغن مایع نباید زیاد باشد تا مواد داخل آن فرو برود و کم نباشد تا کتلت ها نسوزند و هنگام سرخ کردن خشک شود

مرحله ششم

سپس از مخلوط یک کتلت بردارید و با دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید و وقتی یک طرف کتلت خوب سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود و روی حرارت ملایم کاملا بپزد سپس از روی کتلت بردارید. آتش.

مرحله هفتم

سپس کتلت ها را روی حوله نخی بچینید تا چربی اضافی آنها گرفته شود، سپس برای تزیین کتلت ها، چند عدد خیارشور را حلقه ای برش دهید، 2 عدد گوجه فرنگی را شسته و حلقه ای برش دهید و در بشقاب های جداگانه بچینید.

مرحله هشتم

سپس مقداری برگ کاهو را تمیز کرده و برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید و در ظرفی دیگر مقداری زیتون بریزید سپس در ظرف مناسبی مقداری کتلت جو دو سر بریزید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزیین کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا