طرز تهیه کتلت دال عدس با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کتلت عدس
کتلت عدس دال یکی از کتلت های خوش طعم و لذیذی است که به روش های مختلف با مواد مختلف بسیار راحت درست می شود.از این کتلت خوشمزه که طرفداران زیادی دارد می توانید به عنوان یک میان وعده سالم در کنار انواع دارچین استفاده کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کتلت عدس به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
عدس دال (عدس قرمز) | 1 فنجان |
سیب زمینی بزرگ | 1 قطعه |
یک هویج بزرگ | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
جعفری | 40 گرم |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | کافی |
پودر زیره و پودر تخم گشنیز | کافی |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
ترشی شور برای دارچین | کافی |
گوجه فرنگی رول شده دارچینی | کافی |
کاهو رنده شده برای دارچین | کافی |
لیموترش تازه برای دارچین | 1 قطعه |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
فلفل دلمه ای برای تزئین | 2 عدد |
طرز تهیه کتلت عدس
مرحله 1: عدس ها را در آب جوش خیس کنید
ابتدا عدس یا عدس قرمز را تمیز کرده، در ظرفی بریزید، مقداری آب جوش بریزید، بگذارید یک ساعت خیس بخورد و تورم آنها برطرف شود، بافت عدس یا عدس قرمز در این مرحله کمی نرم می شود.
مرحله 2: سیب زمینی و هویج را رنده کنید
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید سپس ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید و سپس هویج ها را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و هویج های رنده شده را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله سوم: پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید
سپس پیاز را پوست گرفته، بشویید، روی رنده ریز رنده کنید، آب آن را بگیرید، پیاز رنده شده را کنار بگذارید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس بریزید. پیاز را در روغن داغ رنده کرده و سرخ می کنیم
مرحله 4: هویج و سیب زمینی رنده شده را سرخ کنید
وقتی پیازها سبک و شیشه ای شد، هویج رنده شده و سیب زمینی رنده شده را در ماهیتابه بریزید، با هم تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود، وقتی بافت مواد نرم شد. ، تابه را بردارید از روی حرارت بردارید.
مرحله 5: عدس را مخلوط کنید
حالا عدس هایی که خوب خیس خورده اند را آبکشی کنید و در سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا له شده و پوره شود، بافت عدس باید نرم باشد. بودن
مرحله ششم: سیر و جعفری را اضافه کنید و با عدس مخلوط کنید
در مرحله بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و به عدس اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا عطر سیر پخش شود و جذب عدس شود سپس جعفری شسته و خشک شده را دوباره به مواد داخل همزن اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 7: عدس را با سیب زمینی و هویج مخلوط کنید
وقتی همه مواد کاملا مخلوط و مخلوط شدند و با دست یکدست شد، عدس های پوره شده را از همزن خارج کرده، در ظرفی بریزید، سیب زمینی و هویج تفت داده شده را اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله هشتم: آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط را ورز دهید
سپس مقداری آرد به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا آرد کاملا با بقیه مواد مخلوط شود و بافت مخلوط کمی منسجم شود، می توانید با دست مواد را مخلوط کرده و مخلوط را خوب ورز دهید تا بافت به دست آید. یکنواخت است..
مرحله نهم: تخم مرغ ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید
سپس تخم مرغ ها را به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره با دست ورز دهید تا تخم مرغ ها از حالت گلوله در بیایند و وارد مواد شوند، ساختار مخلوط در این مرحله کمی چسبناک می شود، در این حالت هنگام سرخ کردن. کتلت ها از هم نمی پاشند.
مرحله 10: ادویه ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید
سپس ادویه هایی که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر زیره و پودر تخم گشنیز می باشد را به ذائقه خود به مواد اضافه کرده و ورز می دهیم تا عطر ادویه ها به داخل مواد بپیچد و عطر آن ها کاملاً گرفته شود مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله یازدهم: مواد را در یخچال بگذارید
وقتی مخلوط مواد کاملا یکنواخت شد روی ظرف را سلفون یا نایلون بپوشانید به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط مواد کاملا سفت شود و عطر و طعم مواد خورده شود بعد از این مدت مواد را بردارید. از یخچال سلفون بردارید.
مرحله دوازدهم: داخل تابه روغن بریزید و روی آتش بگذارید
اگر زمان کافی برای استراحت مواد در یخچال ندارید می توانید بدون ترک مواد از آنها استفاده کنید و کتلت ها را سرخ کنید سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله 13: کتلت ها را سرخ کنید
سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست شکل دهید و به شکل پته درآورده و در روغن داغ در ماهیتابه روی حرارت ملایم سرخ کنید و وقتی یک طرف پتی ها طلایی شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کاملا قرمز و طلایی شود. پخته شود
مرحله چهاردهم: کاهو را بشویید و خرد کنید
همه کتلت ها را به همین ترتیب سرخ کنید، پس از پخت، کتلت ها را از ماهیتابه خارج کرده، روی توری قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود، در همین حین کاهو را بشویید، اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود، سپس کاهو را برش دهید.
مرحله 15: خرد کردن و چیدن گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو
سپس گوجه ها را شسته و حلقه ای برش دهید در ظرف مناسبی بریزید و می توانید چند خیارشور را نیز حلقه ای برش دهید و در همان ظرف بریزید سپس یک دسته سالاد سبز خرد شده بریزید.
مرحله شانزدهم: کتلت عدس را تزئین کنید
سپس لیموترش تازه را بشویید و دایره برش بزنید و کنار دارچین بچینید سپس در ظرف مناسبی کتلت های عدس را بچینید و با برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و کنار کتلت ها کمی فلفل دلمه ای قرار دهید. . در نهایت یک کتلت عدس را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار به همراه نان تازه و انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.