طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کتلت قارچ و مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کتلت با قارچ و مرغ
کتلت قارچ و مرغ یکی از کتلت های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این کتلت را با مواد مختلف و خیلی راحت می توانید به روش های مختلف درست کنید کتلت قارچ و مرغ که طرفداران زیادی دارد بسیار مناسب است. برای پذیرایی و مهمانی ها.E. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کتلت با قارچ و مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
قارچ خرد شده | 200 گرم |
فیله مرغ آب پز | 4 عدد |
سیب زمینی آب پز متوسط | 3 عدد |
پیازچه و جعفری | 5 قاشق غذاخوری |
ادویه کنتاکی | 2 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
فلفل قرمز دودی | کافی |
پودر سیر و آویشن | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی معمولی دارچینی | 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ یا 7 عدد |
ترشی شور برای دارچین | 3 تا 4 عدد |
آهک تازه برش خورده برای دارچین | 1 قطعه |
فلفل دارچینی شیرین | 2 تا 3 عدد |
طرز تهیه کتلت با قارچ و مرغ
مرحله اول: مرغ، آب و ادویه ها را داخل قابلمه بریزید
ابتدا مرغ را که بهتر است از فیله مرغ استفاده کنید داخل قابلمه بریزید و مقداری آب بریزید و مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و پیاز کوچکی را پوست بگیرید و بشویید و به قابلمه مرغ اضافه کنید سپس در قابلمه را ببندید.
مرحله دوم: مرغ ها را بجوشانید و سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته شود و بافت آن نرم شود و در این فاصله سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه دیگری بریزید و کمی آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید. به آن اضافه کنید.
مرحله 3: سیب زمینی ها را آب پز کنید
سپس در قابلمه را ببندید سپس روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید سیب زمینی ها روی حرارت متوسط حدود 45 دقیقه تا یک ساعت بپزند تا کاملا بپزند، زمان پخت سیب زمینی ها بسته به اندازه سیب زمینی ها کمی متفاوت خواهد بود. .
مرحله 4: پیازچه و جعفری را بشویید و خرد کنید
بعد مقداری پیازچه و جعفری را بشویید، سپس در سبد بریزید، بگذارید آب اضافی آنها گرفته شود، وقتی پیازچه و جعفری خشک شدند، آنها را به قطعات کوچک برش دهید، می توانید مقدار پیازچه را به سلیقه خود کمی تغییر دهید. .
مرحله 5: فیله مرغ را رنده یا ریش ریش کنید
پس از اینکه فیله مرغ خوب پخته و آماده شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس مرغ را از تابه خارج کرده و به قطعات کوچک برش دهید یا فیله مرغ را ریز خرد کنید.
مرحله 6: سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید
وقتی سیب زمینی ها پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، بگذارید کمی خنک شود و به دمای محیط برسند، سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید، به دلخواه ریز یا درشت رنده کنید، در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم: قارچ ها را بشویید، برش دهید و سرخ کنید
سپس قارچ ها را تمیز بشویید و آسیب ها را از بین ببرید سپس قارچ ها را به صورت نگینی خرد کنید حالا در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس قارچ های نگینی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله هشتم: آب لیمو را به قارچ ها اضافه کنید
برای اینکه قارچ ها هنگام تفت دادن تیره نشوند، کمی آبلیمو روی قارچ ها بریزید و با هم تفت دهید، حرارت را در حین تفت دادن قارچ ها را زیاد کنید تا آبکی نشوند، بعد از تفت دادن قارچ ها، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سفت کنید. گذشته از.
مرحله 9: قارچ، مرغ و سیب زمینی را مخلوط کنید
زمانی که قارچ های تفت داده شده به دمای محیط خنک شدند، در ظرفی بریزید، مرغ رنده شده را اضافه کنید، مخلوط کنید، مخلوط کنید، سپس سیب زمینی های رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 10: چاشنی کنتاکی، پیازچه و جعفری را به مخلوط اضافه کنید
وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، مقداری چاشنی کنتاکی روی مواد بپاشید، هم بزنید تا چاشنی ترکیب و طعم دار شود، سپس پیاز و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله یازدهم: تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید
سپس تخم مرغ ها را به مخلوط مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا گلوله شوند و به خوبی با همه مواد ترکیب شوند تا بافت مخلوط کاملا یکدست و یکدست شود، مخلوط مواد در این حالت ممکن است کمی چسبناک شود.آرام.
مرحله 12: ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید
سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، سپس ادویه هایی که شامل فلفل سیاه، پاپریکا دودی، پودر سیر و آویشن است را به ذائقه خود به مواد اضافه کنید، سپس با هم مخلوط کنید تا عطر ادویه ها به مواد بپیچد.
مرحله 13: مخلوط مواد را در یخچال قرار دهید و مخلوط را بگذارید
وقتی همه مواد با دست مخلوط شدند و قوام به دست آمد، روی کاسه را با نایلون یا سلفون بپوشانید، سپس کاسه همزن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند، در این صورت عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط می شود. با یکدیگر. خواهد بود
مرحله چهاردهم: کتلت ها را شکل دهید و کتلت ها را با قارچ و مرغ سرخ کنید
بعد از گذشت این مدت کاسه همزن را از یخچال خارج کرده، در تابه ای کمی روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، مقداری از مواد را بردارید و به اندازه دلخواه به شکل کتلت درآورید، سپس در تابه سرخ کنید. در روغن داغ .
مرحله 15: برش ها را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید
وقتی یک طرف کتلت ها قرمز و طلایی شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا سرخ شود.بهتر است در حین سرخ شدن کتلت ها حرارت را کم کنید تا کاملا پخته شوند.بعد از اینکه همه کتلت ها را سرخ کردید. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید
مرحله شانزدهم : خرد شده ها را در ظرف مناسبی بریزید و بر روی دلمه ها تزئین کنید
سپس نبات های سرخ شده را روی توری می گذاریم تا چربی های اضافی آن گرفته شود، سپس قارچ ها را در ظرف مناسبی چیده و با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین می کنیم.
مرحله 17: فلفل شیرین و گوجه فرنگی را در بشقاب قرار دهید
سپس مقداری فلفل دلمه ای را بشویید و کنار کتلت ها بچینید.همچنین مقداری گوجه گیلاسی را که قبلاً شسته اید در کنار ظرف برای کتلت قرار دهید.به جای گوجه گیلاسی می توانید از گوجه فرنگی های معمولی که دایره ای برش داده اید استفاده کنید.
مرحله 18: دارچین را در بشقاب بریزید و کتلت ها را با قارچ و مرغ سرو کنید.
سپس مقداری ترشی خرد شده و چند تکه لیموترش تازه را در کنار کتلت ها قرار دهید، سپس کتلت ها را با قارچ و مرغ به عنوان یک غذای خوشمزه پرطرفدار با نان تازه، ترشی، سبزیجات، دارچین و تزیینات سرو کنید و مهمانی ها را سرو کنید.
5
2