طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کتلت با مرغ و قارچ
کتلت مرغ و قارچ یکی از غذاهای بین المللی ساده و لذیذ است که می توانید با مواد مختلف تهیه کنید تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کتلت با مرغ و قارچ برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ چرخ کرده | 500 گرم |
قارچ | 500 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | ½ فنجان |
آرد سوخاری | ½ فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه کتلت با مرغ و قارچ
مرحله اول
برای تهیه کتلت ساده با مرغ و قارچ ابتدا قارچ ها را بشویید سپس خشک کرده و به صورت خلالی برش دهید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ را به تابه اضافه می کنیم و بلافاصله حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آبکش نشود سپس تفت می دهیم تا قارچ کاملا نرم و سرخ شود سپس قارچ سرخ شده را داخل غذاساز ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.
سطح سوم
حالا سینه مرغ را ریز خرد می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس قارچ، تخم مرغ، آرد سوخاری و نمک را به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه فلفل سیاه و روغن زیتون به سینه مرغ آسیاب شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مخلوط کتلت یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم. سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود، سپس 1 قاشق غذاخوری از مخلوط کتلت را برداشته و در آرد سفید می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط کتلت را بیرون می آوریم سپس با دست به شکل دلخواه در می آوریم و در سینی می گذاریم. سپس کتلت ها را به همین ترتیب آماده می کنیم سپس در تابه سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند.
مرحله هفتم
در نهایت ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس کتلت ها را با مرغ و قارچ در ظرف مورد نظر می چینیم. در آخر کتلت ها را با نان تازه، ترشی، گوجه فرنگی و سالاد کاهو سرو می کنیم. نوش جان.