آشپزی

طرز تهیه کره کباب مرغ با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب مرغ کره ای

مرغ کره ای کبابی یکی از غذاهای لذیذ و لذیذی است که خیلی راحت و به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود و در مواقعی که زمان کافی برای تهیه غذاهای وقت گیر ندارید می توانید از آن استفاده کنید.مرغ کره ای کبابی طرفداران زیادی دارد. . برای راهنمای کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کره کباب مرغ به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کباب مقدار مواد
سینه مرغ 1 قطعه
طبل 2 عدد
پیاز 1 قطعه
سیر 3 قرص
جعفری کافی
فلفل شیرین نصف 1 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک کافی
فلفل سیاه و پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
زعفران آب پز غلیظ کافی
مواد لازم برای سس BBQ مقدار مواد
گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد
کره کافی
نمک و فلفل کافی
زعفران آب پز کافی
پیاز برای ترکیب پیاز سماق 1 قطعه
جعفری را با پیاز سماق ترکیب کنید کافی
سماق 1 قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه کافی
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
آهک خرد شده برای تزئین 1 قطعه
فلفل سبز شیرین برای دارچین 4 تا 5 عدد

طرز تهیه کباب مرغ کره ای

مرحله اول: جوشاندن زعفران

برای تهیه روغن کباب مرغ ابتدا مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، هر چه بیشتر، طعم و عطر آن بیشتر باشد. غذا در حال بهبود است

مرحله دوم: مرغ را پوره کرده و پیاز را به آن اضافه کنید

بعد ران ها و سینه های مرغ را تمیز بشویید و خشک کنید و استخوان ها را جدا کنید سپس ترکیب ران و سینه مرغ را در میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره و پوره شود سپس پیاز را پوست گرفته و به قطعات کوچکتر خرد کنید مرغ ها را اضافه کنید. .

مرحله سوم: فلفل سیاه خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید

سپس دوباره پوره مرغ و پیاز را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم پیاز کاملا به خورد مرغ برود و خوب مخلوط شود بقیه مواد مخلوط می شوند.

مرحله 4: سیر را چرخ کرده و با مواد مخلوط کنید

وقتی فلفل کاملا خرد شد تا مرغ ها از عطر و طعم آن لذت ببرند سیر را پوست گرفته و در مخلوط کن بریزید و با همه مواد مخلوط کنید تا عطر آن پخش شود و ظرف را کمی تند درست کنید.

مرحله 5: جعفری را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

سپس به سلیقه و ذائقه خود مقداری جعفری را که از قبل شسته اید ریخته و آب اضافی آن رفته و در مخلوط کن روی پوره مرغ کاملا خشک می شود و مخلوط می کنیم تا عطر و طعم جعفری به خورد مرغ بریزد. مواد دیگر و طعم دار می شوند

مرحله ششم: آرد نان و ادویه ها را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید

سپس مقداری آرد نان به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا بافت مخلوط کمی منسجم شود سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، فلفل قرمز، فلفل قرمز و پودر سیر است را به مقدار مناسب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. با یکدیگر.

مرحله 7: روغن زیتون را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید

می توانید به ذائقه خود کم و بیش ادویه اضافه کنید، با بقیه مواد مخلوط کنید تا عطر ادویه ها پخش شود و به بقیه مواد بگذرد و خوشمزه شود، سپس کمی روغن زیتون به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود

مرحله هشتم: زعفران را چرخ کرده و با مواد مخلوط کنید

روغن زیتون بافت مخلوط را صاف، نرم و لطیف می کند، سپس زعفران را که خوب پخته و غلیظ شده است به مخلوط مواد اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم تا رنگ زعفران موجود در مواد روشن شود و مواد زعفران را مخلوط می کنیم.

مرحله نهم: همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف دیگری بریزید

وقتی عطر و طعم زعفران کاملا جذب مواد شد بافتی صاف و یکنواخت به دست می آید، مخلوط به غلظت مناسب رسیده تا خیلی سفت یا شل نباشد سپس مخلوط فرم گرفته را از همزن خارج کرده و می گذاریم. آی تی. در ظرف دیگری..

مرحله 10: روی کاسه را بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید

سپس می توانید روی ظرف را بپوشانید، ظرف آماده شده را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد، علاوه بر این، بافت مخلوط یکدست می شود، عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط می شود. پایه باربیکیو کامل می شود.

مرحله 11: شکل دادن به مخلوط

بعد از این مدت کاسه همزن را از یخچال خارج کرده و دوباره همه مواد را با دست کمی ورز دهید سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست شکل دهید و مخلوط مرغ را به شکل استوانه در اندازه دلخواه در آورید و به شکلی در بیاورید. یک شکل مناسب

مرحله دوازدهم: همه کباب ها را آماده کرده و داخل تابه روغن بریزید

همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید.برای درست کردن سیخ ها می توانید به شکل دلخواه شکل دهید و بپزید سپس در ظرفی قرار دهید در تابه روغن بریزید تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید بگذارید داغ شوند

مرحله سیزدهم: تمام قسمت های سیخ ها را سرخ کنید

سپس سیخ ها را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید.وقتی یک طرف سیخ ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر سیخ ها کاملا سرخ و طلایی شود.خوب بپزید.

مرحله چهاردهم: کره را در تابه ذوب کنید

وقتی همه سیخ ها خوب سرخ و پخته شدند از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید تا سس درست شود، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. مقدار روغن بستگی به ذائقه شما دارد.

مرحله 15: پوره گوجه فرنگی را در کره ذوب شده سرخ کنید

سپس گوجه ها را که از قبل شسته اید روی رنده ریز رنده کنید یا در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید بعد از اینکه روغن کاملا آب شد پوره گوجه فرنگی را در تابه بریزید با روغن تفت دهید تا کاملا مایع شود باید پخش شود و پوره گوجه فرنگی سرخ شود.

مرحله شانزدهم: ادویه ها را به سس اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید

سپس کمی نمک و فلفل به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید، هم بزنید، با هم کمی تفت دهید تا عطر فلفل سیاه پخش شود و به گوجه فرنگی برسد، می توانید به سلیقه و ذائقه خود از ادویه های دیگر استفاده کنید گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله هفدهم: زعفران دم کرده را اضافه کنید و سیخ ها را روی سس بچینید

سپس مقداری زعفران پخته شده را روی مواد بریزید، مخلوط کنید، با هم هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران با مواد سس مخلوط شود و بعد از اینکه همه مواد خوب با هم مخلوط شدند و پختند، طعم خوبی پیدا کند. سیخ ها را در تابه روی سس قرار دهید.

مرحله 18: سیخ ها را در مخلوط سس بپزید

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سیخ ها با سس حدود نیم ساعت بپزند تا عطر و طعم مخلوط سس کاملاً گرفته شود و سیخ ها بپزند سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سینی را بردارید.

مرحله 19: کباب و سس را داخل نان بریزید

سپس سیخ ها را ابتدا روی لواش بچینید، سپس مقداری از مخلوط سس را بریزید، سپس پیاز را پوست بگیرید، خلال کنید و در ظرفی بریزید، بهتر است از پیاز بنفش استفاده کنید که رنگ و طعم بهتری دارد.

مرحله 20: پیاز چرخ شده را با جعفری و سماق خرد شده مخلوط کنید

سپس جعفری شسته و خشک شده را با چاقوی تیز نگینی خرد کرده و به پیازها اضافه کرده و با آنها مخلوط کنید سپس سماق را به مخلوط پیاز و جعفری اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله 21: آب لیمو را بگیرید و به مخلوط پیاز و جعفری اضافه کنید

بعد یک لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و به مخلوط پیاز و جعفری اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شود، طعم لیمو جذب مواد شود، مقدار لیمو ترش مصرفی بستگی دارد. به سلیقه شما

مرحله 22: مخلوط پیاز و جعفری را روی سیخ چرخ کرده و نان را حلقه حلقه کنید

سپس مخلوط پیاز و جعفری را روی نان بریزید و روی مواد سس بریزید، سپس نان را گرد کنید، سپس رول کره مرغ را به قطعات کوچکتر برش دهید و نصف کنید، سپس برش ها را در ظرف مناسبی بچینید، چند برش لیمو حلقه ای قرار دهید. خامه ترش در کنار آنها.

مرحله 23: کباب مرغ کره ای را تزیین کنید

سپس روی بشقاب سرو را با برگ های تازه نعناع، ​​ریحان و شوید تزئین کنید، می توانید مقداری فلفل سبز شیرین را نیز تمیز کرده و برای کباب مرغ روغن دارچین استفاده کنید، کباب و دارچین را به دلخواه تزیین کنید. در نهایت کباب مرغ کره ای را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا