طرز تهیه کروسان شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کروسان شکلاتی
کروسان شکلاتی یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفداران زیادی دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کروسان شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کروسانت شکلاتی |
|
پاستا هزارلا | 1 بسته |
کره بادام زمینی و کراکر | کافی |
خامه شکلاتی | کافی |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره |
|
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه کروسان شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کروسان های شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار خمیر هزارلا را از چند ساعت قبل از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود سپس روی سطح کار می گذاریم و رول می کنیم. سنجاق بزنید تا صاف شود.
مرحله دوم
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود سپس خمیر را با کاتر پیتزا به صورت مثلث برش می دهیم و روی سطح کار قرار می دهیم. سپس کرم مورد نظر را روی قسمت پهن مثلث می ریزیم.
سطح سوم
حالا خمیر را از سمت پهن به سمت نازک پهن می کنیم و در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم. سپس در ظرف مناسبی زرده را با شیر و وانیل ریخته و با چنگال مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی خمیر را با قلم مو با مخلوط زرده آغشته کنید، سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کروسان ها به مدت 20 دقیقه بپزند تا طلایی شوند. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.
مرحله پنجم
حالا بگذارید کروسان ها کاملا خنک شوند سپس در بشقاب مورد نظر بچینید و سرو کنید. در نظر داشته باشید که طبق ذائقه همه می توانید داخل کروسان ها را با مرباهای مختلف پر کنید. نوش جان.