طرز تهیه کلاب مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کلوپ مرغ
کلاب مرغ یکی از فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کلوپ مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 300 گرم |
پیازچه | 3 قاشق غذاخوری |
جعفری | 3 قاشق غذاخوری |
گردو | 3 قاشق غذاخوری |
ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
نان تست | 10 عدد |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه کلوپ مرغ
مرحله اول
برای تهیه کلاب مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را همراه با پیاز و کمی نمک در قابلمه ای با آب می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و می گذاریم سینه مرغ کاملا بپزد.
مرحله دوم
در همین حین پیازچه را به همراه جعفری و گردو ریز خرد کرده و همراه با ذرت در ظرف مناسبی بریزید. وقتی سینه های مرغ کاملا پخته شد، آنها را ریز خرد کرده و به ظرف اضافه کنید.
سطح سوم
حالا سس را درست می کنیم، برای این منظور سس مایونز را با کمی نمک، آبلیموی تازه و فلفل سیاه در ظرفی جداگانه بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس سس را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با سس آغشته شوند. حالا اطراف نان تست را با چاقو تقسیم می کنیم و پودر می کنیم و نان تست را به دو مثلث مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری از مواد کلاب مرغ را روی نان تست بریزید و با یک تکه نان تست دیگر بپوشانید سپس سس را دور نان بمالید و داخل نان تست شده بغلتانید و با گوجه گیلاسی تزیین کنید. نوش جان.