طرز تهیه کله جوش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کله جوش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سر آب پز
کلم جوش یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با افزودن موادی مانند گردو به شکل رسمی تری تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه سر آب پز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پنیر کوتاژ | 2 فنجان |
پیاز | 2 عدد |
سیر | ½ گیاه |
گردو | 8 عدد |
آب جوش | 2 فنجان |
زردچوبه، نمک | کافی |
روغن محلی یا روغن سفت | 3 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سر آب پز
مرحله اول
من آماده می کنم سر داغ مجلسی در ابتدای کار پیاز و سیر را پوست گرفته سپس خلال می کنیم. سپس پوست گردو را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید. حالا یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن جامد یا محلی داخل آن اضافه می کنیم. بلافاصله پیاز و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز و سیر روشن و طلایی شوند.
سطح سوم
در این مرحله نعنا خشک را به همراه زردچوبه به مخلوط سیر داغ و پیاز داغ اضافه می کنیم و فقط کمی تفت می دهیم. توجه داشته باشید که زمان پخت نعناع خشک باید بسیار کوتاه باشد، زیرا نعنا می سوزد و تلخ می شود.
مرحله چهارم
حالا گردوی خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا گردوها نرم شوند. سپس پنیر دلمه را به سر جوشیده اضافه می کنیم، کمی تفت می دهیم، به مقدار دلخواه آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پنیر را هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود. در ادامه نمک خوراکی را آزمایش می کنیم. در صورت لزوم کمی نمک به آن اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که در مرحله آخر نمک را اضافه کنید زیرا کشک می تواند شور باشد. سرگرمی روز بعد از 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز تند و فلفل تند تزیین کنید. نوش جان.
5
3