آشپزی

طرز تهیه کله جوش +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سر آب پز

کلم جاش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب پنیر و گردو درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سر آب پز برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پنیر رنده شده 2 لیوان
پیاز 2 عدد وسط
سیر (اختیاری) 1 قرص
جوجن خشک شده 1 قاشق غذاخوری
گردو ½ فنجان
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه سر آب پز

مرحله اول

برای تهیه کله بوش مجلسی ابتدا پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس جوجن خشک را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها حس شود.

سطح سوم

حالا گردوها را از وسط نصف کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. افزودن سیر به دم کرده اختیاری است. در صورت تمایل، سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب بجوشد. وقتی آب به نقطه جوش رسید، پنیر دلمه را به قابلمه اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا آبگوشت در حال جوش را مزه می کنیم و به مقدار دلخواه نمک اضافه می کنیم. اگر بخواهیم آش داغ را قبل از جوشیدن کشک سرو کنیم، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله ششم

اما اگر بخواهیم این غذا را به شکل غلیظ تری سرو کنیم، کمی صبر می کنیم تا آبگوشت به غلظت دلخواه برسد. در آخر آب جوش را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان خشک ورقه شده سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا