طرز تهیه کلوچه حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بیسکویت شیرین
بیسکویت حلوای یکی از انواع بیسکویت بین المللی خوشمزه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی حلوای به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای بیسکویت پودینگ |
|
آرد شیرینی سفید | 3 فنجان |
شیر نر | ½ فنجان |
ماست | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
خمیر مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
حلوای زعفرانی | کافی |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
زرده | 1 قطعه |
یک تخم مرغ جوجه تیغی | کافی |
طرز تهیه بیسکویت شیرین
مرحله اول
برای تهیه حلوای لذیذ در ابتدای کار، روغن مایع، ماست و شیر تازه را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس مخمر فوری را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا آرد و بکینگ پودر را به همراه نمک داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و نچسبی در ظرف به دست آید.
سطح سوم
حالا سطح کار را بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید سپس آن را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود. سپس داخل کاسه را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به کاسه منتقل می کنیم سپس روی کاسه را سلفون و حوله می پوشانیم و خمیر را به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه تا 2 ساعت در جای گرم استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله پنجم
بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود سپس خمیر را خوب ورز می دهیم تا هوای اضافی گرفته شود و به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله ششم
سپس خمیر را به اندازه نارنگی متوسط جدا می کنیم و ریش را می گیریم و کمی پهن می کنیم و وسط آن یک قاشق حلوای زعفرانی می ریزیم. حالا دوباره خمیر را ورز می دهیم تا حلوا داخل خمیر پنهان شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با کمی روغن مایع پخش می کنیم سپس خمیر را به همین ترتیب درست می کنیم و با دست کمی پهن می کنیم و با فاصله کمی در سینی فر می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا دور خمیر را با قیچی یا چاقو شش برش بزنید و هر قسمت از خمیر را به دلخواه شکل دهید. سپس زرده را هم زده و خمیر را با آن پاک می کنیم و مقداری تخم مرغ خرفه می پاشیم.
مرحله نهم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک ها به مدت 25 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت گریل را روشن کنید تا کیک ها طلایی و رنگارنگ شوند.
مرحله دهم
بعد از 2 دقیقه قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند. وقتی شیرینی ها خنک شدند آنها را از کاغذ کره جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. نوش جان.