طرز تهیه کلوچه شور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی شور
شیرینی نمکی یکی از کلوچه های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این شیرینی خوشمزه با روش ها و مواد مختلف درست می شود و برای سرو در سفره های افطار بسیار مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه شیرینی شور برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد تشکیل دهنده کوکی | |
کره | 250 گرم |
زرده | 2 عدد |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
که باید انجام شود | یک دسته |
پودر خمیرمایه | 10 گرم |
ارد | حدود 3 فنجان |
مواد لازم برای رویه | |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
کنجد | کافی |
طرز تهیه شیرینی شور
مرحله اول
ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را در ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس نمک را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. .
مرحله دوم
سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و زرده ها را جدا کنید سپس زرده ها را به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید سپس سرکه را روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا بافت یکدست شود.
سطح سوم
سپس بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک میکنیم تا سبک و یکدست شود سپس کم کم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس مخلوط را با دست ورز میدهیم. بگذارید خمیر جمع شود.
مرحله چهارم
وقتی خمیر صاف و یکدست شد، رازیانه شسته و خشک شده را ریز خرد کرده و به خمیر اضافه کرده و ورز دهید تا کاملا مخلوط شده و قوام یکدستی به دست آید، سپس خمیر را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند. .
مرحله پنجم
سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ پخت قرار دهید و با دست باز کنید اما خمیر را خیلی نازک نکنید سپس دور خمیر را با چاقو برش بزنید و به شکل مستطیل در آورید سپس سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید. و آن را با چنگال بزنید و از شر توده خلاص شوید.
مرحله ششم
سپس سفیده تخم مرغ را با قلم مو روی سطح خمیر بمالید و کنجد بپاشید به طوری که تمام قسمت های خمیر را بپوشاند سپس خمیر را به اندازه های کوچک به شکل مستطیل های هم اندازه برش دهید. کوکی ها در نهایت زیباتر به نظر می رسند.
مرحله هفتم
سپس کف قالب را با کره یا روغن مایع چرب کنید یا کف قالب را کاغذ پخت بچینید و سپس تکه های خمیر را با فاصله در تابه بچینید و سپس به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و فر را تنظیم کنید. درجه حرارت تا 180 درجه سانتیگراد تنظیم شود.
مرحله هشتم
شیرینی ها را به مدت 10-15 دقیقه می گذاریم تا پخته و طلایی شوند، سپس قالب را از فر خارج می کنیم و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود، سپس شیرینی ها را از کاغذ پخت خارج می کنیم و در ظرف دیگری می گذاریم و می گذاریم.
مرحله نهم
سپس به سلیقه و ذائقه خود روی شیرینی ها را با کمی شکلات آب شده یا عسل رقیق شده بپوشانید و با پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و گردو و فندق آسیاب شده تزیین کنید، سپس در ظرف مناسب مقداری شیرینی نمکی بچینید.