آشپزی

طرز تهیه کلوچه وانیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی وانیلی

کلوچه وانیلی یکی از انواع کوکی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار آسان و سریع تهیه می شود و بافت آن بسیار سبک و لطیف می باشد.از این کوکی خوشمزه و ساده می توانید به عنوان یک صبحانه سالم، مقوی و پرخاصیت استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی وانیلی در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای بیسکویت وانیلی
آرد سفید 370 گرم
قند 150 گرم
کره را روی متوسط ​​نرم کنید 80 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
شیر نر 70 میلی لیتر
وانیل 2 و نیم گرم
نمک 1 پنس
پودر خمیرمایه 10 گرم

طرز تهیه شیرینی وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه های وانیلی ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس کمی نمک داخل مخلوط بریزید و هم بزنید.

مرحله دوم

سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، سپس کاسه را کنار بگذارید، سپس مقداری کره که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده است را در ظرف دیگری بریزید و با لیسک یا همزن دستی بزنید. هم بزنید

سطح سوم

وقتی کره کاملا نرم و یکدست شد مخلوط شیر و شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود سپس تخم مرغ را روی مواد ریخته و هم می زنیم تا تخم مرغ منعقد شده و کاملا یکدست شود. و یکنواخت شوند.

مرحله چهارم

سپس مقداری بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مقداری نمک روی مخلوط بریزید و با هم مخلوط کنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید. و هم بزنید.

مرحله پنجم

بسته به میزان رطوبت آرد ممکن است برای خمیر کم و بیش به آرد نیاز داشته باشید پس حتما آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید و کم کم اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید سپس خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی است و لطافتی به دست می آید.

مرحله ششم

اگر می خواهید کوکی های شکلاتی تهیه و درست کنید، می توانید قسمتی از آرد را با همان مقدار پودر کاکائو جایگزین کنید و در نهایت کوکی های شکلاتی داشته باشید یا کمی از اسانس مورد علاقه خود را به مخلوط مواد اضافه کنید و شیرینی را طعم دار کنید.

مرحله هفتم

وقتی خمیر را خوب ورز دادید و بافت کاملاً نرم و لطیف شد، خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و سفت و منسجم شود و بعد از گذشت زمان آن را از یخچال خارج کنید.

مرحله هشتم

سپس روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و خمیر را با وردنه به ضخامت 4 تا 5 میلی متر باز کنید و خمیر را با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش دهید یا از قالب آماده استفاده کنید. قالب زده و خمیر را برش دهید.

مرحله نهم

سپس سینی یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا داخل قالب کاغذ چرب کرده و سپس برش های خمیر را با فاصله در سینی یا قالب بچینید و سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. آن را تا زمانی که کوکی ها پخته شوند قرار دهید.

مرحله دهم

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه بگذارید بپزد تا کلوچه ها طلایی شوند، دمای فرهای مختلف متفاوت است، پس مراقب باشید شیرینی ها خشک نشوند و داخل آن خام نمانند.

مرحله یازدهم

بعد از پخت شیرینی ها، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس به آرامی آن را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید تا کاملا خنک شوند. پوشیده .پوشاندن

مرحله دوازدهم

سپس یکی از کلوچه ها را بردارید و روی سطحی که پودر قند نپاشیدید مقداری شکلات صبحانه یا گاناش یا عسل بریزید سپس یک کلوچه دیگر روی آن قرار دهید و با دست فشار دهید تا دو شیرینی به هم بچسبند.

مرحله سیزدهم

سپس چند عدد کلوچه وانیلی را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری پودر پسته یا خلال پسته، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا خلال بادام تزئین کنید و این کلوچه های خوشمزه را به عنوان میان وعده مناسب برای چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا