طرز تهیه کماج همدان با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کمای همدان
کمای همدان یکی از کیک های خوشمزه، خوش طعم و اصیل همدانی است که تهیه آن به روش های مختلف بسیار آسان است، می توانید از این کیک خوشمزه که بافتی سبک و لطیف دارد، به عنوان میان وعده ای مناسب برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کمای همدان برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 1 فنجان فرانسه و نیم |
قند | نصف فنجان |
ماست | نصف فنجان |
سفیده تخم مرغ | 1 قطعه |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری ch |
روغن مایع | 5 قاشق غذاخوری |
کره یا کره جامد | 25 گرم یا 4 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | مقدار مواد |
زرده | 1 قطعه |
زعفران آب پز | کافی |
وانیل | کافی |
شکلات ذوب شده یا عسل رقیق شده برای تزئین | کافی |
پودر یا خلال پسته و پودر نارگیل برای تزیین | کافی |
پنیر بزی خرد شده با گردو یا پنیر بزی خرد شده با فندق برای تزیین | کافی |
خلال بادام یا کنجد برای تزئین | کافی |
طرز تهیه کمای همدان
مرحله 1: سفیده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید
ابتدا تخم مرغ را بشکنید و سفیده و زرده را جدا کرده و سفیده را در ظرفی ریخته و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا گلوله و کاملا یکدست شود سپس کمی شکر به سفیده اضافه کنید. اضافه کردن.
مرحله 2: ماست را با مخلوط مخلوط کنید
بعد مخلوط شکر و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، بافت مخلوط باید کمی فنری و پفکی شود، سپس ماست را که به دمای محیط رسیده به مخلوط مواد اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا یکدست شود و یکدست شود. .
مرحله 3: مایع و کره را با مواد مخلوط کنید
سپس روی مواد کمی روغن بریزید، هم بزنید تا روغن جذب مواد شود و بافت مخلوط یکدست شود، سپس کمی روغن به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود، روغن باید یکدست شود. مواد تشکیل دهنده
مرحله چهارم: پودر هل و پودر زنجبیل را داخل مواد الک کنید
سپس به ذائقه خود مقداری پودر هل را به مواد بریزید، مخلوط کنید تا عطر هل به مخلوط کشیده شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس مقداری پودر زنجبیل به مخلوط مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست شود. صاف.
مرحله 5: بیکینگ پودر و آرد را داخل مخلوط الک کنید
سپس مقداری بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده، هم بزنید تا یکدست شود، سپس آرد را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکدست شده است را در چند مرحله کم کم اضافه کنید، به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. خمیر.
مرحله ششم: خمیر فرم گرفته را داخل قیف می ریزیم
دقت کنید در این مرحله بافت خمیر چسبنده است، نیازی به ورز دادن و استراحت نیست، فقط آرد نباید به صورت گلوله داخل خمیر باقی بماند و بافت آن یکدست شود، سپس فرم گرفته را بریزید. خمیر را در قیف یکبار مصرف، قیچی کف قیف
مرحله 7: تابه را با روغن یا کره چرب کنید
داخل تابه را با کمی روغن یا کره چرب کنید، بهتر است از تابه نچسب استفاده کنید، اما اگر از تابه دیگری استفاده می کنید، کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید، اگر از تابه رژیمی استفاده می کنید، درب آن را بردارید. به طوری که تابه کاملا بسته شود. .
مرحله هشتم: خمیر را داخل تابه بریزید و شکل دهید
سپس از قیف داخل تابه استفاده کنید تا کماجی ها را از هم جدا کنید، اندازه کماجی ها به سلیقه شما بستگی دارد و می توانید آن ها را بزرگ یا کوچکتر کنید. .
مرحله 9: یک طرح در امتداد لبه ها ایجاد کنید
قطر کاماجی ها باید نیم سانتی متر باشد، سعی کنید همه کاماجی ها یک شکل و یک اندازه باشند سپس با پشت وردنه یا یک وسیله دایره ای کوچک روی آن ها طرح بکشید. برای ایجاد طرح و شکل خنجرها می توانید از هر وسیله ای استفاده کنید.
مرحله 10: زرده تخم مرغ و زعفران را برای دستمال مخلوط کنید
سپس زرده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا یکدست شود سپس مقداری زعفران اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا عطر و طعم زعفران به خورد تخم مرغ برود و رنگ زعفران باز شود.
مرحله یازدهم: وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و خمیر را پاک کنید
سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در آن پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس با قلم مو مخلوط تخم مرغ، زعفران و وانیل را روی کماج ها بمالید.
مرحله دوازدهم: کامجاها را تزئین کرده و ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید
سپس روی کماجی ها مقداری کنجد، پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید و به دلخواه آنها را تزئین کنید، سپس جوجه گوشتی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس ماهیتابه را روی مرغ گوشتی قرار دهید تا کاماجی ها در تابه خوب بپزند. آماده است. تبدیل شدن
مرحله سیزدهم: در تابه را با دمیدن و پختن کماج ها ببندید
سپس درب تابه را محکم ببندید، اجازه دهید کماجی به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و مغزها کاملا پخته شوند، سپس درب تابه را بردارید، سطح کماجی را به آرامی با انگشت فشار دهید، اگر چسبناک نبود، آن را ببندید. یعنی پخته و آماده شده است.
مرحله چهاردهم: کمازها را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید
سپس کماجی را با قاشق یا کاردک به آرامی برگردانید تا سطح آن نیز طلایی شود، اجازه دهید طرف دیگر کماجی به مدت 5 دقیقه بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا کمی از دمای اولیه خنک شود. به دمای اتاق..
مرحله 15: کامجاها را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید
اگر از فر برای پخت کماج استفاده می کنید، پس از ریختن مخلوط کماج در قالب، آن را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کوماج ها به مدت 10 دقیقه بپزند. فر به مدت 18 دقیقه
مرحله 16: شانه ها را در تستر قرار دهید و دمای تستر را تنظیم کنید
اگر برای پخت کمجا از تستر استفاده می کنید، وقتی خمیر را به شکل دلخواه بریزید، آن را در تستر قرار دهید، دمای تستر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید، بگذارید 15 دقیقه در تستر خوب بپزد. آماده. .
مرحله هفدهم: کامجاها را در قسمت مناسب بچینید و تزئین کنید
سپس کماجی ها را بنا به ذائقه خود در ظرف مناسبی بریزید و می توانید روی آنها را با کمی شکلات آب شده یا عسل رقیق شده، پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، بادام و یا با کنجد تزیین کنید. در نهایت کماج همدان را به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی یا یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.