طرز تهیه کوزالاک مانتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه آخوندک بزی
مانتی کوزالک یکی از فینگر فودهای خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است که طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه مانتی کوزالک در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
خمیر مثلثی شکل رشته فرنگی | 1 بسته |
گوشت چرخکرده | 200 گرم |
پیاز | 2 عدد وسط |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | 1 فنجان |
بادمجان | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
زردچوبه و آویشن | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر و نمک | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
فلفل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه آخوندک بزی
مرحله اول
برای تهیه مانتی بزی ترکی در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کرده و در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا مقداری روغن و رب به تابه اضافه کنید تا داغ شود.
مرحله دوم
سپس پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و قهوه ای شوند، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا نمک، فلفل و آویشن را به تابه اضافه کنید.
سطح سوم
حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب و ادویه گوجه فرنگی از بین برود. سپس مقداری آب به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود.
مرحله چهارم
حالا روی سطح کار، خمیر رشته را که به شکل مثلث است می چینیم و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم. سپس خمیر را با سیخ چوبی گرد کرده و وقتی به بالای خمیر رسیدیم با آب خیس می کنیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را چسب می زنیم تا در حین سرخ شدن از هم نپاشد. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن مایع داخل تابه بریزید تا رول ها در آن غوطه ور شوند تا روغن داغ شود.
مرحله ششم
حالا رول ها را در روغن داغ می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم تا طلایی شوند سپس از تابه خارج می کنیم و روی دستمال مخصوصی که روغن را جذب می کند می گذاریم تا کاملا روغن اضافی را گرفته و ترد بماند.
مرحله هفتم
در این مرحله بادمجان ها را شسته و روی آتش زغال می گذاریم سپس می گذاریم کاملا بپزند و نرم شوند. وقتی بادمجان ها پخته شدند پوست آن ها را جدا کرده و له کنید.
مرحله هشتم
حالا سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده کرده و به همراه بادمجان له شده، ماست و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس یک ظرف گرد انتخاب می کنیم.
مرحله نهم
سپس کیک های سرخ شده را در ظرف می چینیم تا وسط ظرف خالی بماند سپس گوشت چرخ کرده را روی بوراناهای بادمجان می ریزیم و در وسط ظرف قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.