طرز تهیه کوفته بلغور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوفته بلغور
کوفته بلغور یکی از غذاهای سنتی ترکیه است که با ترکیبات و دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته بلغور برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 500 گرم |
بلغور گندم | 1 فنجان |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و پودر سیر | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه کوفته بلغور
مرحله اول
برای تهیه کوفته بلغور خوشمزه ابتدا بلغور را در ظرف مناسبی بریزید سپس ۱ پیمانه آب جوش روی آن بریزید و روی ظرف را با درب بپوشانید تا بلغور نرم شود. بعد از 10 دقیقه، آب اضافی بلغور را بگیرید.
مرحله دوم
در این مرحله بلغور خیس خورده را به همراه گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده و مقداری پودر سیر، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس پیاز را پوست گرفته و با رنده متوسط رنده کنید.
سطح سوم
آب اضافی پیاز را با دست می گیریم سپس پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
تخم مرغ باقی مانده را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا خس خس شود. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله با دست خیس به اندازه یک نارنگی کوچک می گیریم و به شکل گرد در می آوریم سپس با کف دست کمی فشار می دهیم و داخل کاسه حاوی تخم مرغ می غلتانیم. سپس کوفته ها را در روغن داغ می ریزیم و سرخ می کنیم.
مرحله ششم
همه کوفته ها را به همین ترتیب آماده می کنیم. بعد از اینکه یک طرف کوفته ها کاملا سرخ شد، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در آخر کوفته ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان سرو کنید.