طرز تهیه کوفته ترکی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته ترکی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته ترکی
کوفته ترکی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ترکیه است که با مواد اولیه و دستور پخت متفاوتی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته ترکی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
فلفل | 1 قطعه |
فلفل سبز | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد سوخاری | 5 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زیره و پاپریکا | کافی |
طرز تهیه کوفته ترکی
مرحله اول
من آماده می کنم کوفته ترکی خوشمزه در ابتدای ایستگاه، گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ و آرد سوخاری در ظرف مناسبی بریزید. حالا پیاز و سیر را به صورت حبه های ریز رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم.
مرحله دوم
وقتی آب اضافی پیاز و سیر گرفته شد، آنها را به همراه نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز به کاسه اضافه کنید. سپس فلفل سبز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
حالا مواد را به مدت 5 دقیقه خوب هم میزنیم تا با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس مواد کوفته را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند، سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا مواد گوشتی را به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم و به دلخواه شکل می دهیم سپس در تابه می چینیم و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم. در آخر کوفته ترکی را با کاتتو و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2