طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان
کوفته مرغ با سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعمی است که تهیه آن بسیار آسان است.این غذای لذیذ را می توانید به روش های مختلف با انواع مواد تهیه کنید.کوفته مرغ با سس بادمجان دارای بافت سبک و مناسب برای سرو می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ کامل | 1 قطعه |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
فلفل قرمز | 1 قطعه |
جعفری، گشنیز و پیازچه | 50 گرم از هر کدام معادل نصف دسته است |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
جوز هندی و فلفل سیاه | از هر کدام یک قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه و چاشنی مرغ | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن و دانه گشنیز | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
سیر | 2 قرص |
آرد سوخاری یا پودر نان تست | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه سس بادمجان | مقدار مواد |
بادمجان | 3 عدد |
گوجه فرنگی | 5 تکه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس تند | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | به مقدار مورد نظر |
روغن مایع | کافی |
طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و مکعبی کنید سپس در ظرفی مخلوط آب و نمک درست کنید سپس بادمجان ها را داخل آن بریزید تا 20 دقیقه تا نیم ساعت بماند و تلخی آن ها گرفته شود تا پس از جوشاندن تلخی نباش
مرحله دوم
در همین حین سینه های مرغ را به قطعات کوچکتر برش داده و در غذاساز بریزید سپس مقداری جعفری و گشنیز و پیازچه را بشویید و آب اضافی آن ها گرفته شود و وقتی سبزیجات خشک شدند روی مرغ ها در غذاساز بریزید.
سطح سوم
سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به قطعات کوچکتر خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و فلفل قرمز را هم شسته و چند تکه می کنیم و روی مواد قرار می دهیم و چند حبه سیر را پوست می کنیم و می شوییم. و به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید.
مرحله چهارم
در مرحله بعد نمک، جوز هندی، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر آویشن، تخم گشنیز و ادویه مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس همه مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند تا طعم و عطر همه مواد گرفته شود. با هم مخلوط شده
مرحله پنجم
سپس مقداری آرد سوخاری به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا قوام مخلوط کمی منسجم شود، اگر آرد سوخاری وجود نداشت، می توانید از بکینگ پودر استفاده کنید و به مواد اضافه کنید، باید نان تست خشک را کاملا پودر کنید. .
مرحله ششم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس دستان خود را با آب خیس کنید، کمی از مخلوط مواد را بردارید و با دست شکل دهید و به صورت کوفته در بیاورید، همه را درست کنید. کوفته ها به همین ترتیب .
مرحله هفتم
سپس کوفته ها را در تابه بریزید و با روغن داغ سرخ کنید و در این فاصله بادمجان هایی که تلخی خود را از دست داده اند را آبکش کرده، در تابه ای کمی روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داخل آن داغ شود.
مرحله هشتم
سپس بادمجان ها را در قابلمه بریزید، درب آن را ببندید، سپس اجازه دهید بادمجان ها با حرارت ملایم بپزند و آماده باشند، وقتی یک طرف کوفته ها سرخ و طلایی شد، کوفته ها را برگردانید تا طرف دیگر قرمز و طلایی شود.
مرحله نهم
سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید سپس بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود سپس زعفران پخته غلیظ را روی کوفته ها بریزید و هم بزنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران به خورد کوفته ها برود. .
مرحله دهم
بعد از حدود 2 دقیقه کوفته ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس بادمجان ها را در قابلمه ای که ریخته اید یکی دو بار هم بزنید تا بافت کاملا نرم شود و مغزها خوب بپزند و در این فاصله مقداری آلبالو را بشویید. گوجه فرنگیها.
مرحله یازدهم
سپس گوجه ها را از وسط نصف کرده، در غذاساز ریخته و کاملا پوره می کنیم، سپس در تابه ای کمی روغن می ریزیم، تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود، سپس سیر فشرده شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
مرحله دوازدهم
سپس مقداری نمک و زردچوبه را در تابه بریزید، با سیر کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه روشن شود، سپس مقداری رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود، همچنین رنگ رب بعد از آن روشن می شود. سرخ کردن
مرحله سیزدهم
سپس گوجه فرنگی های پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید، کمی تفت دهید، بعد از حدود 5-6 دقیقه از پخت پوره گوجه فرنگی، بادمجان های پخته شده را به تابه اضافه کنید، دوباره کمی تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد گرفته شود. خوب با هم مخلوط کنید
مرحله چهاردهم
سپس به ذائقه خود کمی سس تند جالاپینو به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید، سپس کمی فلفل به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس کوفته ها را در تابه روی سس بادمجان بچینید، بپزید.
مرحله پانزدهم
سپس کوفته ها را به مدت 10 دقیقه با سس بادمجان روی حرارت ملایم می گذاریم تا سس کاملا به خورد آنها برود و بعد از گذشت این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس کوفته ها را در ظرف مناسبی برای سرو بچینید. شکل مورد نظر .
مرحله شانزدهم
سپس مخلوط سس بادمجان را روی آنها بریزید، سپس با چند برگ نعنا، شوید و ریحان تازه تزیین کنید، سپس کوفته مرغ را با سس بادمجان به عنوان یک غذای خوشمزه و اصیل با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی و انواع دارچین سرو کنید. .
5
2