آشپزی

طرز تهیه کوفته مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته مرغ

کوفته مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای بین المللی است که بسیار سریع آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه کوفته مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 600 گرم
پیاز 2 عدد وسط
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر 2 قسمت
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه کوفته مرغ

مرحله اول

من آماده می کنم کوفته مرغ مجلسی در ابتدای کار سینه های مرغ بدون استخوان را چرخ کرده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس یکی از پیازها را با رنده متوسط ​​رنده کرده و پس از برداشتن آب اضافی به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله نیمی از زعفران پخته شده را به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه مرغ اضافه کرده و با دست مواد را به مدت 7 تا 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و چسبناک شود.

سطح سوم

حالا روی کاسه را سلفون می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مرغ معطر شود. در این فاصله سس کوفته ها را با کباب کردن بادمجان ها با پوست روی گاز یا زغال آماده کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست بادمجان ها را جدا می کنیم و ریز خرد می کنیم. توجه داشته باشید که اگر طعم دودی بادمجان را دوست ندارید، می توانید آن را در فر تفت دهید تا طعم دودی نگیرد.

مرحله پنجم

حالا پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید سپس در تابه مناسبی با کمی روغن بریزید. سپس پیاز را خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

یک دقیقه دیگر به تفت دادن پیاز و زردچوبه ادامه می دهیم سپس سیر را در تابه رنده می کنیم و چند ثانیه تفت می دهیم. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی سرخ شد پوست گوجه ها را گرفته و در تابه رنده می کنیم سپس بادمجان رنده شده را به همراه زعفران باقی مانده اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله هشتم

حالا درب تابه را می گذاریم تا سس با حرارت خیلی کم جا بیفتد. در این فاصله کاسه را با مخلوط کوفته ها از یخچال خارج کرده و کاسه دیگری را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.

مرحله نهم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد به اندازه یک گردو می گیریم و به شکل گرد در می آوریم و داخل روغن داغ شده می ریزیم و سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام مواد کوفته را آماده کرده و سرخ می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله کوفته ها را در مایه بادمجان می ریزیم و درب تابه را می بندیم تا سس به خورد کوفته ها برود. در آخر بعد از اینکه سس داخل روغن شد و کوفته ها کاملا پخت، غذا را در ظرف دلخواه ریخته و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا