آشپزی

طرز تهیه کوفته کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته کباب

کوفته کباب یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار خاورمیانه است که با دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کوفته کباب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 500 گرم
پیاز بزرگ 1 قطعه
جعفری 1 فنجان
تخم گشنیز و زیره کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
فلفل قرمز و دارچین کافی
مواد لازم برای سس کوفته کباب
ماست غلیظ 1 فنجان
سیر 1 قرص
ارده 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه کوفته کباب

مرحله اول

برای تهیه کوفته کباب خوشمزه ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس جعفری را شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم سپس با دندانه های ریز رنده رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس جعفری را روی تخته گوشت چیده و ریز خرد کرده و همراه با پیاز به گوشت اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله گشنیز، زیره، فلفل قرمز، دارچین، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس خوب ورز می دهیم تا گوشت یکدست شود و از ظرف جدا شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

مرحله چهارم

حالا سس باربیکیو را در یخچال می گذاریم سپس 1 ساعت استراحت می دهیم. در این مدت سس کوفته ها را آماده می کنیم. ابتدا ماست غلیظ را در ظرف مناسبی بریزید سپس پوسته های سیر را جدا کرده و له کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر له شده را به همراه آبلیموی تازه به ماست اضافه می کنیم سپس هم می زنیم. سپس نمک و فلفل را به مخلوط ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا مقداری از مخلوط کباب را برداشته و در دست گرد می کنیم سپس یک سیخ چوبی را از داخل مخلوط کباب رد می کنیم. به همین ترتیب تمام مواد کباب را فرم می دهیم. سپس یک تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس سیخ ها را روی آن می چینیم.

مرحله هفتم

در آخر اجازه دهید سیخ ها کاملا سرخ شوند و بپزند. وقتی یک طرف سیخ ها سرخ شد آن ها را برمی گردانیم و می گذاریم طرف دیگر کاملا سرخ شود. در آخر کوفته کباب را با گوجه فرنگی سرخ شده و سس و پیاز و جعفری سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا