آشپزی

طرز تهیه کوفته کباب مرغ با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته مرغ

کوفته مرغ یکی از کوفته های خوش طعم و لذیذ با بافتی سبک و لطیف می باشد که می توانید این کوفته مرغ را به روش های مختلف با مواد مختلف درست کرده و برای پذیرایی و مهمانی ها استفاده کنید این نوع کوفته های خوشمزه طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کوفته مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
مخلوطی از سینه و ران مرغ 300 گرم
فلفل های رنگارنگ نصف فنجان
فیله گوجه فرنگی 1 قطعه
سیر 5 قرص
پیازچه خرد شده نصف فنجان
گشنیز تازه 1 مشت
آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
سماق و زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کره مایع 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس مقدار مواد
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
غوطه ور شدن سالسا 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه 1 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پول بیبر نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
دارچین پیاز زیره مواد لازم مقدار مواد
پیاز بنفش خرد شده 1 قطعه
جعفری خرد شده 1 مشت کوچک
سماق کافی
نمک کافی
نعنا، ریحان و گشنیز تازه برای تزیین کافی

طرز تهیه کوفته مرغ

مرحله 1: پای مرغ و سینه را با هم مخلوط کنید

ابتدا تکه های مرغ را که مخلوطی از ساق و سینه مرغ است بشویید و خشک کنید، سپس استخوان ها را جدا کنید، سپس مرغ ها را در مخلوط کن یا غذاساز قرار دهید و با هم مخلوط کنید تا بافت یکنواختی پیدا کنند و کاملا خرد شوند.

مرحله 2: ادویه ها را چرخ کرده و با مرغ ها مخلوط کنید

طبق ذائقه خود می توانید فقط از پای مرغ یا سینه مرغ استفاده کنید سپس مقداری نمک و ادویه که شامل فلفل سیاه، پودر سیر، پودر گشنیز و فلفل قرمز است به مرغ به مقدار دلخواه اضافه کنید و دوباره همه را با میکس هم بزنید. .

مرحله 3: روغن زیتون و فلفل چیلی را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید

وقتی ادویه ها کاملا جذب مرغ ها شد، سپس روی مرغ ها کمی روغن زیتون بریزید، با هم هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند، سپس کمی سس چیلی روی مواد بریزید، هم بزنید تا طعم فلفل گرفته شود.

مرحله 4: مخلوط را در یخچال بگذارید

بعد از اینکه مخلوط مواد یک بافت یکنواخت پیدا کرد آنها را در ظرفی ریخته سپس در یخچال قرار دهید تا جوجه ها استراحت کنند و بافت آنها ثابت و سفت شود تا عطر و طعم همه ادویه ها کاملاً خورده شود. جوجه ها آنها را مزه دار کنید.

مرحله 5: سبزیجات را بشویید و برش دهید

در همین حین مقداری پیازچه و گشنیز و جعفری را تمیز کرده و در سبدی بریزید تا خشک شوند سپس خیلی ریز خرد کرده و رنده کنید و سبزی خرد شده را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید سپس گوجه فرنگی ها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را

مرحله 6: فلفل دلمه ای را بشویید و خلال کنید

سپس فلفل های رنگی را بشویید، نگینی برش دهید، بهتر است از فلفل قرمز، زرد و سبز برای جذابیت بیشتر شکل کوفته کباب استفاده کنید، اما می توانید به دلخواه از فلفل یکی دو رنگ استفاده کنید.

مرحله 7: گوجه فرنگی و سیر را خرد کنید

سپس گوجه ها را نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم سپس چند حبه سیر را پوست گرفته و شسته و ریز خرد کرده و رنده می کنیم و می توانید به سلیقه خود از سیر کم و بیش استفاده کنید.

مرحله هشتم: سبزیجات و فلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید

بعد مرغ هایی را که استراحت خوبی در یخچال داشته اند از یخچال خارج کنید سپس پیازچه و گشنیز و جعفری خرد شده را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید سپس فلفل دلمه ای را روی مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله نهم: گوجه فرنگی، پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنید

سپس فیله های گوجه فرنگی را به مخلوط مواد اضافه کرده، با هم مخلوط کنید، سپس سیر خرد شده را روی مواد بریزید، مقداری پودر زنجبیل به مواد اضافه کنید، همه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند و بافت آن به شکل دست در بیاید.

مرحله 10: مخلوط را در یخچال بگذارید

بعد از اینکه همه مواد مخلوط و یکدست شد، ظرف مخلوط را در یخچال قرار دهید، بگذارید مواد یک ساعت استراحت کند تا طعم و عطر آنها کاملاً مخلوط شود، بافت مخلوط باید ثابت و یک دست شود.

مرحله یازدهم: پیاز را خرد کرده و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید

در همین حین پیاز ارغوانی را پوست گرفته و خلال می کنیم و خیلی نازک حلقه می کنیم سپس مقداری جعفری را که قبلا شسته و خشک کرده اید خرد کنید.

مرحله 12: سماق را اضافه کنید و با پیاز و جعفری مخلوط کنید

سپس پیاز خرد شده را در ظرفی بریزید، جعفری خرد شده را اضافه کنید، هم بزنید، سپس مقداری سماق روی پیاز و جعفری بریزید، به آرامی هم بزنید تا پیاز خرد شود، مقدار سماق به ذائقه شما بستگی دارد.

مرحله 13: به مخلوط پیاز و جعفری نمک اضافه کنید

سپس مقداری نمک روی پیاز و سماق بپاشید، هم بزنید، سپس مخلوط پیاز و جعفری سماق را در ظرف مناسبی ریخته، کنار بگذارید تا در کنار کوفته ها برای سیخ استفاده کنید، سپس مواد لازم را برای تهیه سس مخصوص کوفته کباب آماده کنید. .

مرحله 14: سس مایونز، دیپ سالسا و سس خردل را با هم مخلوط کنید

برای تهیه سس مخصوص ابتدا مقداری سس مایونز را در ظرفی بریزید، سپس سالسا دیپ را اضافه کنید، با چنگال یا قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس مقداری سس خردل روی آنها بریزید، دوباره مخلوط کنید تا مخلوط شوند. خوب به هم بزنید.

مرحله 15: سس کچاپ، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید

سپس مقداری سس کچاپ را روی سس ها بریزید، با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم همه سس ها با هم ترکیب شود، سپس مقداری نمک و فلفل روی سس بریزید، با هم مخلوط کنید، سپس سس، نمک و ادویه را بچشید. آن را بالا

مرحله 16: پودر آویشن را به سس اضافه کنید و در یخچال بگذارید

سپس مقداری پودر آویشن را به سس مخصوص اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی به دست آید، سپس سس را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال بگذارید تا سس سفت شود تا عطر و طعم همه مواد با هم خوب شود. مخلوط شدن

مرحله هفدهم: داخل تابه روغن بریزید و روی آتش بگذارید

سپس مخلوط کباب را از یخچال خارج کرده، کمی ورز دهید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که کوفته ها به راحتی سرخ شوند.

مرحله 18: شکل دادن و سرخ کردن کوفته ها

سپس مقداری از مواد را بردارید و با دست شکل دهید و به شکل کوفته یا دایره های هم اندازه در بیاورید و سعی کنید همه کوفته ها به یک اندازه و یک شکل در بیایند سپس کوفته ها را داخل روغن داغ داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا کوفته ها خوب سرخ می شوند .طلایی می شوند

مرحله 19: کوفته ها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید

وقتی یک طرف کوفته ها پخته شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگرشان طلایی شود، سپس کوفته ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی توری یا حوله ای قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود و اجازه دهید کمی در دمای اتاق خنک شوند. دما. بودن

مرحله 20: کوفته ها را به سیخ بکشید یا در فر قرار دهید

می توانید طبق سلیقه و سلیقه خود کوفته ها را به سیخ بکشید و کبابی کنید یا در ظرفی کمی روغن بریزید و کوفته ها را شکل دهید و در ظرف بچینید و بعد ظرف را در فر قرار دهید تا کوفته های کباب آماده شوند.بدون روغن. .

مرحله 21: کوفته ها را در ظرف مناسبی بچینید و با انواع دارچین تزیین کنید.

بعد از آماده شدن کوفته های کباب، آن ها را در ظرف مناسبی گذاشته، سس مخصوصی که آماده کرده اید را در ظرف کوچکتری بریزید و روی کوفته ها بچینید، پیاز و جعفری را روی کوفته ها قرار دهید و روی ظرف را تزئین کنید.

مرحله 22: کوفته های کباب مرغ را تزئین کرده و سرو کنید

برای تزیین کوفته مرغ کبابی نیز می توانید از چند برگ نعناع، ​​ریحان و گشنیز تازه استفاده کنید و در آخر کوفته کبابی را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی همراه با نان تازه، سالاد، ترشی، انواع دارچین سرو کنید. و تاپینگ ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا