آشپزی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاکائو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ایرانیان است که بسیار سریع تهیه می شود و البته طعم بسیار جذاب و فوق العاده ای دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه کاکائو سیب زمینی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 4 عدد وسط
پیاز 1 قطعه
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
گیاهان دارویی (اختیاری) 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه کاکائو سیب زمینی

مرحله اول

من آماده می کنم سیب زمینی کاکائویی ابتدا سیب زمینی ها را با 2 فنجان آب و 1 قاشق چایخوری نمک در قابلمه ای بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

پخت سیب زمینی حدود 30 تا 40 دقیقه طول می کشد. پس از پخته شدن سیب زمینی ها، آن ها را زیر آب سرد بگذارید و پوست آن ها را بگیرید. سپس سیب زمینی ها را در ظرف مناسبی بریزید.

سطح سوم

در این مرحله می توانیم سیب زمینی ها را با گوشت کوب له کنیم یا با رنده ریز رنده کنیم. سپس پیاز را رنده می کنیم و بعد از آن آب اضافی آن را جدا می کنیم. سپس پیاز را به کاسه سیب زمینی اضافه کنید.

مرحله چهارم

توصیه می شود پیاز را از مواد لازم جدا نکنید زیرا نارگیل سیب زمینی را ترد و پف دار می کند. بعد از خنک شدن کامل سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزی های معطر مانند جعفری یا گشنیز را ریز خرد می کنیم سپس مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد رو خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.

مرحله ششم

اگر رب نارگیل سیب زمینی شل بود، آرد را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا خمیر نارگیل یکدست شود. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد دستمان را با آب خیس می کنیم (به طوری که مایه کوکو به دست نچسبد) سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوکویی خارج می کنیم و به شکل گرد در می آوریم. سپس آن را کمی صاف می کنیم و داخل کره می گذاریم.

مرحله هشتم

به همین ترتیب تمام نارگیل ها را آماده می کنیم و داخل کره می ریزیم. حالا صبر می کنیم تا ته نارگیل خوب طلایی شود سپس به آرامی نارگیل را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز کاملا سرخ شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه کوسکوس ها کاملا سرخ شدند روی حوله می چینیم تا چربی اضافی آن کاملا گرفته شود سپس در ظرف دلخواه خود می چینیم و با نان سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا