آشپزی

طرز تهیه کوکو عدس با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکو عدس را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاکائو عدس

کیک عدس یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاکائو عدس برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
عدس 2 فنجان
سیب زمینی متوسط 3 عدد
پپاز متوسط 1 قطعه
یک تخم مرغ 3 عدد
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر کافی

طرز تهیه کاکائو عدس

مرحله اول

من آماده می کنم کیک عدس خوشمزه در ابتدای کار عدس ها را در ظرف مناسبی بریزید سپس بشویید تا گرد و غبار آن شسته شود. سپس قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید عدس ها در آب در حال جوش بمانند تا کاملا پخته و نرم شوند. حالا سیب زمینی ها را بشویید سپس در قابلمه مناسبی بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی سیب زمینی ها را بپوشاند.

سطح سوم

در این مرحله سیب زمینی را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا مغز آن کاملا نرم شود. سپس بعد از 30-40 دقیقه که عدس ها کاملا نرم شدند آنها را در آبکش می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا می گذاریم آب اضافی عدس کاملا خارج شود. سپس بعد از 45 دقیقه سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شوند. سپس عدس ها را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله عدس ها را با گوشت کوب بزنید تا کاملا پوره شوند. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و با دندان های درشت رنده رنده می کنیم و داخل کاسه با پوره عدس می ریزیم.

مرحله ششم

حالا فلس های پیاز را جدا می کنیم و می شوییم سپس با دندانه های درشت رنده رنده می کنیم و در صافی می ریزیم سپس اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود. حالا پیاز را داخل مخلوط عدس و سیب زمینی بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر، آرد گندم و آرد سوخاری را داخل مخلوط عدس و سیب زمینی می ریزیم سپس ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. اگر مخلوط کاکائو شل بود، آرد سوخاری را کم کم اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا دوباره مخلوط کاکائو و عدس را ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. در مرحله بعد ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.

مرحله نهم

در این مرحله مقداری از مایه کوکو را برداشته و با دست شکل می دهیم و با احتیاط داخل تابه می گذاریم. به همین ترتیب تمام پودر کاکائو را سرخ می کنیم. سپس اجازه دهید یک طرف نارگیل کاملا سرخ شود.

مرحله دهم

سرگرمی روز بعد از اینکه یک طرف نارگیل ها کاملا سرخ شد آنها را برمی گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر نیز کاملا سرخ شود. سپس نارگیل را به ظرفی که می خواهیم اضافه می کنیم و با گوجه فرنگی و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا