آشپزی

طرز تهیه کوکو لوبیا قرمز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کاکائو از لوبیا قرمز

کاکائو لوبیا قرمز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاکائو با لوبیا قرمز برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
لوبیاهای قرمز 1.5 فنجان
پیاز 1 عدد کوچک
سیب زمینیها 1 عدد وسط
جعفری 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
ارد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
پودر فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر کافی

طرز تهیه کاکائو با لوبیا قرمز

مرحله اول

برای تهیه نارگیل لوبیا قرمز خوشمزه ابتدا لوبیاها را بشویید و در ظرف مناسبی بریزید سپس به اندازه ای آب سرد داخل کاسه بریزید تا روی حبوبات را بپوشاند. حالا بگذارید لوبیاها 1 شب خیس بخورند.

مرحله دوم

در این مدت چند بار آب ظرف را عوض می کنیم تا تورم لوبیا قرمز تا حد امکان کم شود. بعد از گذشت این مدت سیب زمینی ها را پوست گرفته و با آب سرد بشویید سپس همراه با پیاز به 4 قسمت تقسیم کنید.

سطح سوم

سپس لوبیاهای خیس خورده را آبکشی کرده و همراه با پیاز و سیب زمینی در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. حالا قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق بگذارید تا لوبیا قرمز و بقیه مواد داخل قابلمه کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله چهارم

بعد از 2 ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا لوبیا قرمز پخته شده را با بقیه مواد داخل غذاساز یا همزن بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

وقتی لوبیا قرمزها کاملا پوره و له شدند، در ظرف مناسبی بریزید و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر آویشن، فلفل قرمز و پودر سیر را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم

حالا جعفری را نگینی خرد کنید و به همراه تخم مرغ و آرد به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب بردارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید و حرارت دهید.

مرحله هفتم

اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس خمیر کاکائویی را به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر جدا کرده و با دست خیس به شکل گرد در آورید سپس کمی فشار دهید تا قطر آن کم شود. سپس کاکائو را داخل روغن بریزید و دو طرف آن را خوب سرخ کنید.

مرحله هشتم

به همین ترتیب تمام پودر کاکائو را سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن نارگیل ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود. در آخر کیک ها را با نان سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا