آشپزی

طرز تهیه کوکی دبل چاکلت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکی دوبل چیپسی شکلاتی

بیسکویت دابل شکلاتی یکی از شیرینی های محبوب و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کوکی دوبل چیپسی شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کوکی چیپسی شکلاتی دوبل
ارد 1 فنجان
شکر سفید ¼ فنجان
شکر قهوهای 1 قاشق غذاخوری چاشنی
یک تخم مرغ 1 قطعه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 50 گرم
کره 60 گرم
پودر خمیرمایه 1 بسته
وانیل 1 بسته
تکه های شکلات 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی دوبل چیپسی شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه یک کوکی دوبل شکلاتی خوشمزه، در ابتدای کار، تخم مرغ را به همراه شکر سفید، شکر قهوه ای و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم و با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. لباس فرم. .

مرحله دوم

در مرحله بعد کره و شکلات تلخ را روی اجاق گاز داغ می کنیم تا کاملا ذوب شود و وقتی خنک شد به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را داخل الک بریزید.

سطح سوم

حالا مواد خشک را 3 بار الک می کنیم و در دو سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم سپس با لیسک خوب هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی در ظرف به دست آید. سپس شکلات چیپسی را به کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا دوباره خمیر را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید سپس خمیر را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم

15 دقیقه مانده به پایان باقیمانده خمیر فر را با دمای 160 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم. بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا به اندازه یک گردو درشت از خمیر جدا می کنیم و در دست گرد می کنیم سپس در سینی فر با فاصله از هم می چینیم و با فشار دست کمی صاف می کنیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند و رطوبت آنها بدون دست زدن به آنها تبخیر شود.

مرحله هشتم

وقتی شیرینی ها خنک شدند کاغذ روغنی را برداشته و در ظرف مورد نظر می گذاریم و به دلخواه با پودر نارگیل یا پسته تزئین می کنیم و با چای یا قهوه تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا