آشپزی

طرز تهیه کوکی شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکی های شکلاتی

شیرینی چیپسی شکلاتی یکی از انواع شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی شکلاتی لطفا به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده بیسکویت چیپسی شکلاتی
کره 100 گرم
ارد 1 لیوان و نیم
قند ⅔ فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل ½ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ½ قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ½ فنجان
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه کوکی های شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه یک کوکی شکلاتی خوشمزه 30 دقیقه قبل از کار کره را از یخچال خارج می کنیم و سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

حالا بعد از گذشت این مدت کره را که به دمای محیط رسیده به همراه شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی 3-4 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره و شکر سفید و سبک شود.

سطح سوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه می کنیم سپس دوباره با همزن برقی هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس آرد را به همراه نوشابه، بکینگ پودر و نمک در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را داخل صافی بریزید و 3 بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن سیمی هم بزنید تا بافت خمیر شیرینی یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات تلخ را به صورت سنگ های ریز خرد می کنیم سپس داخل خمیر بیسکویت می ریزیم و دوباره با لیسک هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس روی کاسه خمیر شیرینی را با سلفون بپوشانید.

مرحله ششم

حالا خمیر شیرینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه می گذاریم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله با قاشق یا قاشق کمی از خمیر بیسکویت را برداشته سپس در دست پهن کرده و با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم. سپس شکلات چیپسی را روی خمیر بریزید و کمی فشار دهید تا شکلات در خمیر جا بیفتد.

مرحله هشتم

حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس مدن را به مدت 10-12 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزد. سپس بعد از گذشت این مدت قالب را از فر خارج می کنیم و بدون اینکه به کیک ها دست بزنیم اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.

مرحله نهم

در آخر بعد از سرد شدن بیسکویت های شکلاتی را از کاغذ پخت جدا می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می چینیم. سپس کوکی های شکلاتی را با چای زعفرانی یا شیر سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا