طرز تهیه کوکی فندقی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک فندقی
کوکی فندقی یکی از انواع شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که برای سرو مجالس دوستانه مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه فندقی در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک فندقی | |
کره یا کره جامد | 250 گرم |
شکر پودر شده | 80 گرم |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 300 گرم |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
پودر فندق | 75 گرم |
یک تکه شکلات | کافی |
طرز تهیه کیک فندقی
مرحله اول
برای تهیه یک کلوچه فندقی خوشمزه 30 دقیقه قبل از کار کره را از یخچال خارج می کنیم و سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.
مرحله دوم
حالا که این زمان تمام شد کره را که به دمای محیط رسیده به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی پر سرعت به مدت 5 الی 7 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره و پودر قند رنگ شود. سفید و روشن
سطح سوم
در این مرحله آرد برنج را به همراه پودر دارچین در الک بریزید سپس روی مخلوط کره الک کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس پودر فندق را به مخلوط کره اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا آرد را داخل الک بریزید سپس 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مخلوط کره اضافه کنید سپس با نوک انگشتان آن را ورز دهید تا خمیر نرمی در کاسه جمع شود. مراقب باشید خمیر را زیاد ورز ندهید تا کره چکه نکند.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد خمیر کوکی را با ماسوره رنگی داخل قیف لوله ای می ریزیم سپس روی قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله ششم
در این مرحله کلوچه های فندقی را به اندازه دلخواه با فاصله از یکدیگر در سینی فر می چینیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. .
مرحله هفتم
در همین حین شکلات تخته ای را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری گرم کنید، 2 قاشق غذاخوری کره مایع اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس در قیف یکبار مصرف بریزید.
مرحله هشتم
در این مرحله بعد از 15 دقیقه کلوچه ها را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها می گذاریم کاملا خنک شوند سپس با شکلات آب شده تزئین کرده و با چای زعفران سرو می کنیم. نوش جان.