آشپزی

طرز تهیه کوکی موز و گردو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی موز و گردو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک موز و گردو

کوکی اسپندی موز یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که طعم فوق العاده و عالی دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کلوچه خوشمزه بافت سبکی دارد و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب، شیک و مورد علاقه می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک موز و گردو برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

عناصر مقدار مواد
کره 50 گرم
روغن مایع حدود 1/4 فنجان معادل 50 گرم است
یک تخم مرغ 1 قطعه
شکر قهوه ای یا شکر سفید حدود نصف فنجان معادل 100 گرم است
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
موز 1 قطعه
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری معادل 4 گرم است
آرد سفید 1 و 3.1 فنجان معادل 200 گرم
شکلات چیپسی نسوز کافی
کشمش یا آجیل به میزان دلخواه کافی
گردو خرد شده کافی
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک موز و گردو

مرحله 1: کره، شورتنینگ و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید

ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده را در ظرفی بریزید و کره مایع را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس روی شکر قهوه ای بریزید و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه بزنید تا بافتی به دست آید. مواد یکنواخت می شوند.

مرحله 2: تخم مرغ، وانیل و موز له شده را اضافه کنید

سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوله شود و با مواد مخلوط می کنیم و وانیل را روی مواد می ریزیم و هم می زنیم تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ ها از بین برود سپس موز را در ظرفی بریزید. کاملا خرد کنید

مرحله 3: بیکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید

موز له شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس بیکینگ پودر و پودر دارچین را داخل مواد ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود و عطر دارچین پخش شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک شود. و یکنواخت

مرحله چهارم: آرد الک شده را اضافه کنید

سپس آرد الک شده را کم کم و به صورت کنترل شده به مخلوط مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود، خمیر شکل گرفته ممکن است کمی چسبنده باشد که در این صورت دیگر از آرد استفاده نمی شود. باید اضافه شود.

مرحله 5: شکلات چیپسی را اضافه کنید

آرد را حتما کم کم اضافه کنید تا خمیر خیلی شل یا سفت نشود. اگر مقدار زیادی آرد اضافه کنید، شیرینی لطافت خود را از دست می دهد. سپس شکلات چیپسی و گردوی خرد شده را در ظرفی ریخته و با کمی آرد پاشیده و سپس به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ششم: خمیر را در یخچال بگذارید

سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و سپس در ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید و خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید و عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب شود، پس از آن مدت خمیر کمی ورز داده می شود. .

مرحله 7: کوکی ها را قالب بندی کنید

سپس کف قالب یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ پخت بچینید و از خمیر بردارید و با دست شکل دهید و به شکل دایره در آورید و با یک قالب داخل قالب فر قرار دهید. فاصله سعی کنید همه شیرینی ها را پر کنید تا یک اندازه باشند

مرحله هشتم: شیرینی ها را در فر بپزید

سپس سینی یا قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بپزد و کمی طلایی شود سپس سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید.

مرحله نهم: شیرینی ها را تزئین کرده و سرو کنید

وقتی کوکی ها کمی خنک شدند آنها را از تابه یا قالب بردارید و در ظرف دیگری بریزید سپس روی شیرینی ها را با مقداری شکلات صبحانه و گردوی آسیاب شده به دلخواه تزیین کنید و مقداری را در ظرف مناسب بچینید. سرگرمی روز کوکی موز و اسپند را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم و مقوی با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا