طرز تهیه کوکی نارگیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی نارگیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
کوکی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که در کشورهای مختلف با دستور پخت های مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نارگیلی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک نارگیلی | |
ارد | 1 و نیم تا 2 لیوان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 120 گرم |
روغن مایع | ⅛ فنجان |
شکر پودر شده | ⅔ فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
روغن نارگیل (اختیاری) | 4 تا 5 قطره |
پودر نارگیل | کافی |
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ابتدا کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده سپس در آشپزخانه بگذارید و اجازه دهید کره با دمای محیط سازگار شود. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا کره را با دمای محیط به کاسه اضافه کنید سپس پودر قند را داخل الک بریزید و روی کره صاف کنید. سپس با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید و سپس کاسه را بردارید و دوباره هم بزنید.
سطح سوم
کره مایع را به مخلوط کره اضافه کنید و دوباره 2 دقیقه دیگر هم بزنید. سپس تخم مرغ را به همراه وانیل و جوهر نارگیل به مخلوط کره اضافه می کنیم و با همزن برقی 3 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مواد روشن شود.
مرحله چهارم
حالا نشاسته ذرت را به مخلوط کره اضافه کنید و مواد را به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد را 2 بار در ظرف مناسبی الک کرده و به تدریج به مخلوط کره اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که به دلیل دبی متغیر آب در آرد، آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید. سپس با لیسک خمیر را هم می زنیم تا خمیر نرم و بسیار لطیفی در وسط کاسه جمع شود. سپس فر را روی 180 درجه قرار می دهیم و می گذاریم گرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس مقداری پودر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید. سپس مقداری از خمیر را برداشته و در دست گرد می کنیم و در پودر نارگیل می غلتانیم تا با پودر نارگیل آغشته شود.
مرحله هفتم
حالا کیک ها را با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک ها 20-25 دقیقه در فر بمانند تا بپزند. وقتی کیک ها طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید.
مرحله هشتم
در آخر اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند سپس ظرف مناسبی را انتخاب کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر کیک ها را با سس شکلات سفید تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان
5
2