طرز تهیه کوکی نوتلا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوکی نوتلا
کوکی نوتلا یکی از شیرینی های بین المللی خوشمزه و ساده است که در کافی شاپ ها با قهوه و انواع نوشیدنی های گرم سرو می شود و بافتی نرم و سبک دارد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کوکی نوتلا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ارد | ⅔ فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
نوتلا | 250 گرم |
طرز تهیه کوکی نوتلا
مرحله اول
من آماده می کنم کوکی خوشمزه نوتلا ابتدا تخم مرغ را از نیم ساعت قبل به دمای محیط می رسانند سپس در ظرفی می گذاریم و با همزن برقی خوب می زنیم تا گلوله و پف دار و حجیم شود.
نکته: قبل از شکستن تخممرغ، سفیدههای کوچکی که به زرده چسبیدهاند را جدا کنید تا در آخر کیک بوی نامطبوع نگیرد.
مرحله دوم
حالا نوتلا یا سایر شکلات های صبحانه دلخواه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید تا کاملا ترکیب شده و بافتی یکدست به دست آید.
سطح سوم
در مرحله بعد آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک و پفکی شود سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و نوتلا اضافه می کنیم و همزمان با همزن با سرعت کم هم می زنیم تا خمیر یکدست و غلیظ شود.
مرحله چهارم
حالا کف قالب یا ظرف فر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف ظرف را کاغذ پخت بچینید و با قاشق بستنی مخلوط را بردارید و با دست شکل دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله بسته به ذائقه و سلیقه خود می توانید گردو، فندق یا تکه ای شکلات را به مخلوط بیسکویت اضافه کنید و سپس گرد کرده و با دست شکل دهید.
مرحله ششم
کل مخلوط را به همین ترتیب به صورت گردو و به همان اندازه آماده کنید سپس گلوله های شکلاتی را با فاصله در تابه بچینید تا بعد از پخت و افزایش حجم به هم نچسبند.
مرحله هفتم
حالا سینی یا قالب را در فری که ده دقیقه از قبل گرم کرده اید قرار دهید و دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید 12 تا 15 دقیقه بپزد.
نکته: در این مدت در فر را باز نکنید تا کیک ها خوب بلند شوند.
مرحله هشتم
بعد از این مدت در فر را باز کنید و یک خلال دندان داخل شیرینی فرو کنید و بیرون بیاورید و اگر چیزی به آن نچسبید پخته و آماده است سپس قالب را از فر خارج کنید.
مرحله نهم
بگذارید شیرینی ها در دمای محیط خنک شوند و سپس با پودر پسته و نارگیل، خرده کلوچه، پودر قند، خلال بادام و گردو تزئین کنید. در نهایت نوتلا را در ظرف مناسبی بریزید و با قهوه یا چای داغ سرو کنید.