طرز تهیه کوکی هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کلوچه هویج
بیسکویت هویج یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های بین المللی است که طعم بسیار جذابی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه هویج برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کوکی هویج | |
ارد | 1 و ⅛ فنجان |
شکر قهوهای | ¼ فنجان |
شکر سفید | ½ فنجان |
کره | 100 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
هویج رنده شده | ½ فنجان |
کشمش | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ⅛ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کلوچه هویج
مرحله اول
برای تهیه کوکی هویج خوشمزه ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس کره و شکر سفید و قهوه ای را داخل کاسه می ریزیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مواد روشن و روشن شود.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به مخلوط شکر اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس هویج را شسته و با پوست کن جدا کرده و ریز رنده می کنیم.
سطح سوم
حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین و نمک داخل کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط آرد را داخل الک بریزید و 2 بار الک کنید و دوباره داخل الک بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط آرد را در 3 مرحله روی مخلوط کره الک کنید. بعد خمیر را تا می کنیم سپس هویج رنده شده را به همراه کشمش داخل خمیر کوکی می ریزیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مقداری از خمیر بیسکویت را می گیریم و در دست پهن می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله کلوچه های هویج را با فاصله از یکدیگر در سینی روی کاغذ چرب شده قرار می دهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم 10-12 دقیقه در فر بماند تا کیک ها بپزد.
مرحله هفتم
در نهایت بعد از این مدت قالب را از فر خارج می کنیم سپس کیک ها را بدون دست زدن به آن ها خنک می کنیم. در آخر شیرینی ها را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان